❌İndirim Bitti! Sinbo Stand Mikser-Hamur Yoğurma Makinesi (Sanırım 2769 Modeli) 1.229,65 TL

kuzey pazarlama iptal ediyor cogunlukla haberiniz olsun

Kötü oldu o zaman. Bende neden bu kadar süredir fiyatı düzeltmiyor diyordum.
geçen 700 e trambolin satmış kargoya vermiş 50 dkka sonra geri çekmiş dalga geciyo milletle,
1782564406349.webp

(gorsel bana ait degil)

geçen 700 e trambolin satmış kargoya vermiş 50 dkka sonra geri çekmiş dalga geciyo milletle,
Alıntıyı görüntüle
(gorsel bana ait degil)
Umarım yapmaz diyeceğim fakat kesin iptal eder. Hediye olarak böyle bir şeye de ihtiyacım vardı. Yine de bir umut bekleyeyim. :)

Hala da fiyatı düzeltmedi. Kesin iptal olacak.

Çok ihtiyacım var ama bu satıcı geri çekecekse baş ağrısı yapmayalım durduk yere

satıcı 9.9 puanda ama mağazasında köpek maması vantilatör vs herşeyi satıyor

Fiyat düzeltildi.

Art niyetli düşünmek istemiyorum fakat hatalı fiyatlandırmayı hafta sonuna denk düşürmekte ne bileyim. Yarın ürünü gönderemez. Pazartesi veya salı siparişleri iptal etse neredeyse parayı 2-3 gün ellerinde tutmuş olacaklar.

2 ürün aldım hazırlanıyora geçmiş, daha önceden bu satıcıdan hatalı fiyattan mama almıştım göndermişti yinede pek beklentim yok kupon sağlanır 50-100tl

2 ürün aldım hazırlanıyora geçmiş, daha önceden bu satıcıdan hatalı fiyattan mama almıştım göndermişti yinede pek beklentim yok kupon sağlanır 50-100tl
Ben zaten alırken 100 TL kupon kullandım. :D Çok ihtiyacım var ve gelmesini ummak istiyorum fakat pek umut vaat etmiyor.

Geri