SebekeSuyu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,086
B840 adlı çöpleri varsaymazsak en ucuzu 6500. Çok da gerek yok (b650m k dan daha iyi de ona laf yok)attıklarımın yanında fiyat olarak berbat kalıyor
B840 adlı çöpleri varsaymazsak en ucuzu 6500. Çok da gerek yok (b650m k dan daha iyi de ona laf yok)attıklarımın yanında fiyat olarak berbat kalıyor
Asrock challengerekran kartı modeli ne
Bende gereksiz pahalı olduklarını dğşünüyorum güzel anakartlar tabi ki de bütçemi çok daha yükseltmem gerek bunun için deB840 adlı çöpleri varsaymazsak en ucuzu 6500. Çok da gerek yok (b650m k dan daha iyi de ona laf yok)
Yok 1000 lira falan artırman lazım sadece de gerek yok farkı hissetmen bayağı zorBende gereksiz pahalı olduklarını dğşünüyorum güzel anakartlar tabi ki de bütçemi çok daha yükseltmem gerek bunun için de
Zaten oyun oynayacığım oc yapmayacağıma göre bu yeter diye düşürdüm faz yapısı 7+2+1 gibi bir şey di sanırım hatırlamıyorumYok 1000 lira falan artırman lazım sadece de gerek yok farkı hissetmen bayağı zor
psu cratos lite yerine normal cratos olanı alAsrock challenger
Onun fiyatı uçtu ya en son. Artık fiyatını hak etmiyorpsu cratos lite yerine normal cratos olanı al
5200 falan ama iç bileşeni daha iyi lite kısılmış versiyon ha alsa sorun çıkmaz orası ayrıOnun fiyatı uçtu ya en son. Artık fiyatını hak etmiyor
Öyle bi genel toplamak ve göstermek yoksa akakçeden bakıp nerde ucuzsa ordan alıcamneden hepsi hepsiburadadan
5400 civarı lite mı yoksa bu muOnun fiyatı uçtu ya en son. Artık fiyatını hak etmiyor
5200 ise iyi benim hatırladığım en son 6500 mü neydi bayağı geride kalmışımneden hepsi hepsiburadadan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5200 falan ama iç bileşeni daha iyi lite kısılmış versiyon ha alsa sorun çıkmaz orası ayrı
https://www.technopat.net/sosyal/konu/raijintek-cratos-lite-850w-modeli-nasildir.3921597/ bunu incele aklına yatarsa tercih edersinÖyle bi genel toplamak ve göstermek yoksa akakçeden bakıp nerde ucuzsa ordan alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5400 civarı lite mı yoksa bu mu
Başka öneri varmıdır hocam5200 ise iyi benim hatırladığım en son 6500 mü neydi bayağı geride kalmışım