ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,284
nakit daha çok işine gelecekse hb den al o zamanEvet vatan 3 taksit faizsiz veriyor hemde kredisiz, ancak 65 bin TL diyor onlarda Turkcell gibi.
nakit daha çok işine gelecekse hb den al o zamanEvet vatan 3 taksit faizsiz veriyor hemde kredisiz, ancak 65 bin TL diyor onlarda Turkcell gibi.
Hepsiburada Amazon Trendyol satıcılı alıyorsan daha güvenilir diyebilirim. Samsung alıyorsan genelde Samsung Türkiye garantili olur.
Satıcı hepsiburadanın kendisi alınır mı bilmiyorum ama alırız gibi bende araştırıyorum arayan yararlana bilir 65k fiyat gördüm çoğu yerde.
samsung türkiye dediğin bdh iletişim , bdh da iphone dan sonra en kötü garantiye sahip olan firmadır , deneyim konuşuyor , kasa kırık olmamasına rağmen kırık girilmiş ekran kırık değil kasa kırık değil , a serisi konnektör bozulması sorunu kronik olmasına rağmen firma kabul etmeyip 5 bin tl istiyor ve garanti dışına çıkarıyor cihazı , bir sorun yaşadığınızda firma sahip çıkmıyor kısaca , bunu bilip alınHepsiburada Amazon Trendyol satıcılı alıyorsan daha güvenilir diyebilirim. Samsung alıyorsan genelde Samsung Türkiye garantili olur.
Daha da düşer kimse Exynos cihaza bu paraları vermek istemiyor.
Satıcı hepsiburadanın kendisi alınır mı bilmiyorum ama alırız gibi bende araştırıyorum arayan yararlana bilir 65k fiyat gördüm çoğu yerde.
Aynen öyle. S25 bir alt model olmasına rağmen daha iyi telefonDaha da düşer kimse Exynos cihaza bu paraları vermek istemiyor.
Hocam exynos olunca ne oluyor kiDaha da düşer kimse Exynos cihaza bu paraları vermek istemiyor.
O zaman onu almayalım mı neden daha iyi sadece işlemci mi yoksa fark varmı başka?Aynen öyle. S25 bir alt model olmasına rağmen daha iyi telefon
Hocam bu model nezdinde doğrudan bir şey söylemek için bilgim yok fakat geçmişte Exynos kullanan cihazlar Snapdragon cihazlara göre verimlilik, pil, performans, ısınma ve hatta şebeke çekimi gibi konularda geride kaldı veya sorun yaşayan kullanıcılar daha çok oldu diyeyim.Hocam exynos olunca ne oluyor ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O zaman onu almayalım mı neden daha iyi sadece işlemci mi yoksa fark varmı başka?
bu sorun doğru ama düzelttiklerini idda ediyorlar bende samsung a 50 kullanıyordum bir gece ansızın eridi pubg oynarken sonra yandı, garanti a 52 verdi o da şimdi bozuldu samsung a serisi pişmanlıktır almayın aldırmayınHocam bu model nezdinde doğrudan bir şey söylemek için bilgim yok fakat geçmişte Exynos kullanan cihazlar Snapdragon cihazlara göre verimlilik, pil, performans, ısınma ve hatta şebeke çekimi gibi konularda geride kaldı veya sorun yaşayan kullanıcılar daha çok oldu diyeyim.
Samsung'un S serileri içerisinde tüm modellere Snapdragon getirdiği seriler hep daha başarılı oldu, S23 ve S25 serisi gibi.
Ben de exynos olan bir cihaza bu kadar ödemeyi mantıklı bulmuyorum ki S25'e göre çok bariz bir iyileştirme göremedim.
Ben neredeyse 6 senedir Samsung S serisi cihazlar kullanıyorum, hiçbir arıza yaşamadım fakat cihazlardan da çok sıkıldım. Geçtiğimiz gün sıfırını 19 bin liraya aldığım Realme gt6t model cep telefonunun şarjı sıfırdan yüzde yüze 30 dakikada doluyor, geçen senenin amiral gemisi S25+ daha küçük kapasiteli bataryayı bir saatte zor dolduruyor.bu sorun doğru ama düzelttiklerini idda ediyorlar bende samsung a 50 kullanıyordum bir gece ansızın eridi pubg oynarken sonra yandı, garanti a 52 verdi o da şimdi bozuldu samsung a serisi pişmanlıktır almayın aldırmayın
Samsungun üretim bandı TSMC kadar verimli değil. Haliyle işlemciler daha çok ısınmaya ve pil tüketmeye eğilimli oluyor bence en büyük sorun bu. Ek olarak Snapdragon rakibinden hep daha yavaş oluyor ve oyun optimizasyonu gibi konularda zayıf oluyor Snapdragonun 3 nesil eski modeline bile 120FPS desteği veren oyun Exynosun en yenisine vermeyebiliyor. Son olarak bunun S26 da düzeltildiği iddia ediliyor ama genel olarak görüntü işleme birimi Snapdragon rakibine göre zayıf olduğu için aynı kamera ile çekilen görüntülerde Snapdragon daha iyi iş çıkarıyor.Hocam exynos olunca ne oluyor ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O zaman onu almayalım mı neden daha iyi sadece işlemci mi yoksa fark varmı başka?