PC Hocasının Paylaştığı Sistemler Nasıl

sdww1

80+
Reaksiyon skoru
5
Sistem fiyatına göre nasıl ben çok anlamıyorum yardımcı olurmusunuz bir de 58k lık sistem ile 76k lık sistemin arasında kaldım hangisi alınır alınmaz mı bir de kasayı çok beğenmedim psu da çok iyi durmuyor bunları daha sonra değiştirsem bir problem olur mu bu fiyatlara alabileceğim yine vade farksız 9 veya 12 taksitli kasalar varsa önerebilirsiniz.

Sistem fiyatına göre nasıl ben çok anlamıyorum yardımcı olurmusunuz bir de 58k lık sistem ile 76k lık sistemin arasında kaldım hangisi alınır alınmaz mı bir de kasayı çok beğenmedim psu da çok iyi durmuyor bunları daha sonra değiştirsem bir problem olur mu bu fiyatlara alabileceğim yine vade farksız 9 veya 12 taksitli kasalar varsa önerebilirsiniz.
Vallaha hocam şöyle söyleyim 76k ya kadar çıkabiliyorsanız kendiniz amazondan seçip daha güzel ve daha kaliteli bileşenlere sahip bir sistem alabilirsiniz bana böyle sistemler çok boş geliyor üstelik amazonda da çoğu parçada 6-9 peşin fiyatına taksit bulunmaktadır

reis çok haklısın ama bu sistemin mesela aylık ödemesi düz hesap 8k ben bu bütçeyi bile zorluyorum bu sistem için evet amazondan toplamak felan aşırı mantıklı kesinlikle katılıyorum ama orda da bir güvence olmuyor diye biliyorum garanti felan çok bi bilgim yok eğer garanti kapsamına giriyorsa gerçekten aşırı mantıklı ama çok kararsız kalıyorum sonuç olarak bütçe kısıtlı 76k yazıyorda ay sonu ne kadar ödeyebiliceğim onu bilemiyorum o yüzden kararsız kalıyorum sisteme bakınca güzel ama nasıl diyeyim vatan itopya İncehesap tarafından almıyorum ya amazon bana çok güven vermiyor.

reis çok haklısın ama bu sistemin mesela aylık ödemesi düz hesap 8k ben bu bütçeyi bile zorluyorum bu sistem için evet amazondan toplamak felan aşırı mantıklı kesinlikle katılıyorum ama orda da bir güvence olmuyor diye biliyorum garanti felan çok bi bilgim yok eğer garanti kapsamına giriyorsa gerçekten aşırı mantıklı ama çok kararsız kalıyorum sonuç olarak bütçe kısıtlı 76k yazıyorda ay sonu ne kadar ödeyebiliceğim onu bilemiyorum o yüzden kararsız kalıyorum sisteme bakınca güzel ama nasıl diyeyim vatan itopya İncehesap tarafından almıyorum ya amazon bana çok güven vermiyor.
amazon güvenilirdir hocam herhangi bir sorun olursada satıcı amazon değilse bile satıcıyla uğraşmadan amazon destek üzerinden çözebilirsiniz sorununuzu ki aceleniz yoksa indirime giren ürünleri parça parça toplamanız aylık yükünüzü hafifleticektir karar sizin araştırabilirsiniz

amazon güvenilirdir hocam herhangi bir sorun olursada satıcı amazon değilse bile satıcıyla uğraşmadan amazon destek üzerinden çözebilirsiniz sorununuzu ki aceleniz yoksa indirime giren ürünleri parça parça toplamanız aylık yükünüzü hafifleticektir karar sizin araştırabilirsiniz
Hocam amazon güvenilir ama işte bu garanti süresi felan şimdi benim için bir problem yok ama babam güvenilir bir yer olsun dediği için şimdi amazonu ona anlatana kadar şimdi parça parça almak çok daha mantıklı evet ama yks öncesi son yılım o yüzden çok süreyi uzatmak istemiyorum çok kararsısızım o yüzden.

Hocam aslında ortak yönlerimiz var bende bir sistem almak istiyorum itopyadan felan baktığımda aşırı pahalı ve taksit imkanı kısıtlı aşırı kararsızım son 1 aydır bende sürekli sistem konusu açıyorum bana da çok Amazon önerdiler gerçekten de aşırı ödeme kolaylığı sağlıyor peşin fiyatına 9 taksit olması felan işin sonunda bende tam güvenmiyorum bi parçada sıkıntı çıksa kusurlu olsa iadesi felan nasıl olur hiç tecrübem yok lafı da fazla uzatmayım bence sen için rahat edecek şekilde pchocasının sistemlerinden birini al derim.

Hocam dediğin doğru ama bir yandan da haklılar amazondan çok daha iyi parçalarla bir sistem topliyabilirim o beni ortada bırakıyor

Bu tarz sistemler bence pahalı ve içindeki sistemler çok kötü örnek ram 32 GB koymuş ama Cl kaç remin mesela SSD koymuş 1 TB ama okuma yazma hızı kaç, power, kasa, sıvı soğutma bunlari çer çöp içine dolduruyor gönderiyorlar en güzeli senin kendin seçip parçaları bizzat alıp toplamak emin ol daha ucuza gelicek toplamayı bilmiyorsa da git 1 2 bin TL verirsin işi bilene toplatirsin

hocam ben videodaki sistemi aldım dün. 1 gün araştırdım. 7500x3D, 9060 xT 16 gb. Ram'de 6000 mhz e cl30 olunca 58k dan aldım.

itopya sinerji incehesapda en ucuz 65k dı.

peşin 9 taksitle avantajlı bence.

hocam ben videodaki sistemi aldım dün. 1 gün araştırdım. 7500x3D, 9060 xT 16 gb. Ram'de 6000 mhz e cl30 olunca 58k dan aldım.

itopya sinerji incehesapda en ucuz 65k dı.

peşin 9 taksitle avantajlı bence.
hocam memnunmusun bir sıkıntı var mı kullandın mı

Geri