Yeni PC Wifi Gözükmüyor

Hekim kim

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar yeni bir pc topladım fakat internet gözükmedi anakartımda wifi özelliği olmasına rağmen. Anakartım Msi mag x870e tomahawk max wifi pz. Ben de doğal olarak anakartın sitesine gittim ve LAN wifi driver indirdim ancak driver kur dediğimde uygun cihaz bulunamadı diyor. Pci-e wifi driverını indirip kurdum onda gözükmüyor. Ne yapmalıyım acil?

Merhabalar yeni bir pc topladım fakat internet gözükmedi anakartımda wifi özelliği olmasına rağmen. Anakartım Msi mag x870e tomahawk max wifi pz. Ben de doğal olarak anakartın sitesine gittim ve LAN wifi driver indirdim ancak driver kur dediğimde uygun cihaz bulunamadı diyor. Pci-e wifi driverını indirip kurdum onda gözükmüyor. Ne yapmalıyım acil?
Ekran görüntüsü 2026-06-28 192954.webp

Anakartının sitesinde 2 farklı Wifi yongası için driver var . Mediatek ve Qualcomm. Yanlış olanı indiriyor olabilir misin ?
Aygıt yöneticisinde Ağ bağdaştırıcılarının sarı ünlemli olan bişi var mı ?

Alıntıyı görüntüle
Anakartının sitesinde 2 farklı Wifi yongası için driver var . Mediatek ve Qualcomm. Yanlış olanı indiriyor olabilir misin ?
Aygıt yöneticisinde Ağ bağdaştırıcılarının sarı ünlemli olan bişi var mı
Eyvallah hocam hallettim ben Msiın sitesine girdiğimde qualcomm driverlar gözükmüyordu sadece realtek vardı ben de realtek indirip geçtim ama çalışmadı. Sonra chatgpt ile biraz uğraştıktan sonra aygıt yöneticisinden kodlara bakıp bunun realtek değil qualcomm olduğunu söyledi ben de qualcomm driverını indirdim ve çözüldü.

Geri