Masaüstü Sistem İçin Kasa Seçimi

10-15 bine cidden gerek varmıydı be hocam ekran kartınız nedir
9070 XT
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazılarında oluyor ama hava akışı güzel modellerde bir sıkıntı olmuyor işin sonrası fiyat ve görünüşe kalıyor psusuz bakiyorsaniz
Psusuz bakıyorum

bütçe sınırı yoksa ne beğendiysen al, kasaya 10 15 ayırıp diğer parçaları kısma tabii.

4-5 bin tl'nin üstü israf oluyor genelde
Hep büyük kasalı bir sistem dizmek istedim ondan dolayı büyük kasa düşünüyorum

Büyük kasaların da sınırı var zaten, çok büyük kasalarda diğer parçalar minnacık kalıyor hoş bir görüntü olmuyor. Dikkat etmen gereken şeyler malzeme kalitesi, fan gücü, tasarım bu tarz şeyler olsun. Attığım a32 plus iyi bir kasa fiyatını hak ediyor bence bakabilirsin.

Büyük kasaların da sınırı var zaten, çok büyük kasalarda diğer parçalar minnacık kalıyor hoş bir görüntü olmuyor. Dikkat etmen gereken şeyler malzeme kalitesi, fan gücü, tasarım bu tarz şeyler olsun. Attığım a32 plus iyi bir kasa fiyatını hak ediyor bence bakabilirsin.
Ben yer sıkıntısı çekmemek için büyük kasa tercih ediyorum

Ben yer sıkıntısı çekmemek için büyük kasa tercih ediyorum
Nasıl bir yer sıkıntısı

Çok büyük kasa istiyorsan corsair, hyte, antec gibi markaların üst segment kasalara bak beğendiğin olur illa ki

Bu kazalar hakkında ne düşünüyorsunuz https://www.akakce.com/bilgisayar-k...l-w-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,313796391.html

Nasıl bir yer sıkıntısı

Çok büyük kasa istiyorsan corsair, hyte, antec gibi markaların üst segment kasalara bak beğendiğin olur illa ki
Baya büyük kasa istiyorum görüntü açısından güzel duruyorlar ve güzeller ama büyük kasa yazdığım da çok kasa türü çıkmıyor

Nasıl bir yer sıkıntısı

Filtreleri kaldırıncada karar veremiyorum

Lian li dynamic evo xl
Hyte'ın ucuz modelleri
Lian Li V3000 Plus
Corsair'in büyük kasaları
Antec flux pro
Deepcol ch780
Bunlara bakabilirsin

H9 flow da güzel mesela veya h6 flow
Daha büyüğünü napacaksın anlamadim da neyse

Lian li dynamic evo xl şiddetle önerebilirim kasa baya iyi bende yeni evo rgb modelini aldım baya hoşuma gitti.

Lian li dynamic evo xl
Hyte'ın ucuz modelleri
Lian Li V3000 Plus
Antec flux pro
Deepcol ch780
Bunlara bakabilirsin

Ben karar verdim gibi de veremedim de pek birkaç seçenek olustuda çok masraflı olmazmı

Lian li dynamic evo xl şiddetle önerebilirim kasa baya iyi bende yeni evo rgb modelini aldım baya hoşuma gitti.
Corsair 9000D RGB Airflow bakayım dedim 35 bin sonra vazgeçtim ondan Corsair 9000D RGB Airflow https://www.akakce.com/bilgisayar-k...li-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1155727212.html veya https://www.akakce.com/bilgisayar-k...l-w-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,313796391.html falan kafamı karıştırıyor

Lian li dynamic evo xl
Hyte'ın ucuz modelleri
Lian Li V3000 Plus
Antec flux pro
Deepcol ch780
Bunlara bakabilirsin

H9 flow düşünüyordum araştırınca biraz lianliye kaydım gibi geçen h6 flow indirimdeydi kaçırdım

Deneyimlerinizi anlatır mısınız bende düşünüyorum da sizce h9 flow mu yoksa bumu

lian li hocam başka düşünme
Okadar iyi mi?

lian li hocam başka düşünme
Fan işini nasıl yapıyoruz içinden çıkıyor mu

Dostum seç beğen al ben seçenekleri paylaştım senle, kasaya +10 bin lira verdikten sonra kötü bir ürünle karşılaşmazsın zaten her türlü iyi olur. Troll olduğunu düşünüyorum şu anda.

Deneyimlerinizi anlatır mısınız bende düşünüyorum da sizce h9 flow mu yoksa bumu

Okadar iyi mi?

Deneyim konusunda çok kullanmadım daha ama kasa hissiyatı çok iyi premium derecesinde hissettiriyor kalitesini görüyorsun yani.

Sıfır fiyatları çok ikinci el düşün bence.

Okadar iyi mi?

Fanlar çıkmıyor kendin alman lazım pahalı bu arada ona göre.

Geri