🔥İndirim Samsung S26 Hepsiburada Satıcı 52.999tl Peşine 3 Taksit (Akbank Denizbank Ing)

Hocam siz bilgilisiniz galiba eşime alacağım maksimum 55-60 bandına çıkabiliyorum . Kamerası iyi olsun istiyorum. Arkadaki kocaman kameraları sevmiyor o yüzden Samsung'a bakıyordum . Ne tavsiye edersiniz?
Küçük telefon mu arıyorsunuz? Genelde kadınlar küçük ekran sever. Öyleyse S25 veya S26 modellerine bakın. S25 ile S25+ arasında ekran ve hızlı şarj dışında bir fark yok ikiside aynı chipseti ve kamerayı kullanıyor. S26 ile S26+ arasındaki farkta aynı şekilde. S25 ile S26 farkına gelecek olursak iki modelinde kamera lensleri aynı. Tek fark chipset S25 snapdragon işlemci kullanırken S26 exynos samsung kendi üretimini kullanıyor diğer farklar aynı. S26 harici olarak daha güncel 1 sene daha fazla güncelleme alır. S25 şuanki fiyatlarda f/p oluyor. 6 bin TL fark var S26 ile arasında ama 1 sene fazla güncelleme ve bence S26 daha şık görünüyor eşiniz mor olan lansman rengini beğenebilir. Bence görsel olarak kullanacak oysa ona sorun. Ama chipset olarak S25'te bulunan snapdragon daha stabil exynoslar geçmişte ısınma sorunlarıyla biliniyorlardı S26 serisinde düzeltildiği söyleniyor.

Küçük telefon mu arıyorsunuz? Genelde kadınlar küçük ekran sever. Öyleyse S25 veya S26 modellerine bakın. S25 ile S25+ arasında ekran ve hızlı şarj dışında bir fark yok ikiside aynı chipseti kullanıyor. S26 ile S26+ arasındaki farkta aynı şekilde. S25 ile S26 farkına gelecek olursak iki modelinde kamera lensleri aynı. Tek fark chipset S25 snapdragon işlemci kullanırken S26 exynos samsung kendi üretimini kullanıyor diğer farklar aynı. S26 harici olarak daha güncel 1 sene daha fazla güncelleme alır. S25 şuanki fiyatlarda f/p oluyor. 6 bin TL fark var S26 ile arasında ama S26 daha şık görünüyor eşiniz mor lansman rengini beğenebilir. Bence ona sorun. Ama chipset olarak S25'te bulunan snapdragon daha stabil exynoslar geçmişte ısınma sorunlarıyla biliniyorlardı S26 serisinde düzeltildiği söyleniyor.
Anladım hocam . Oyun vs oynamıyor. Sosyal medya uygulamaları ve fotoğraf çekme de bizi üzmesin derdimiz o . S25+ daha mantıklı geliyordu ama bir aydır takip ediyorum ama üretilmiyormuş. Stabillik konusunda zaten sıkıntıları olabilen bir marka da daha güvenilir tercih etmek lazım . Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için . S25 alayım o vakit

Anladım hocam . Oyun vs oynamıyor. Sosyal medya uygulamaları ve fotoğraf çekme de bizi üzmesin derdimiz o . S25+ daha mantıklı geliyordu ama bir aydır takip ediyorum ama üretilmiyormuş. Stabillik konusunda zaten sıkıntıları olabilen bir marka da daha güvenilir tercih etmek lazım . Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için . S25 alayım o vakit
S25 resmi satıcılarda mevcut S25 plus dediğim gibi bulmanız çok zor ve fiyat şişirilmiş durumda şuan kesinlikle o fiyatları etmez. S25 resmi satıcılarda mevcut hepsiburada olsun teknosa vs olsun. Bu iki telefonun kameraları birebir aynı chipsetleride aynı. Birinin ekranı daha büyük ve pixel yoğunluğu daha fazla diğerinin daha küçük ve hızlı şarj farkı var. Batarya farkına takılmayın çünkü biri qhd ve büyük ekran olduğu için mecburen içerisindeki bataryayı büyütmek zorundalar ekran süresini arttırmak için. Exynos sorun olmaz derseniz S26 bu ara 53 bin civarlarına düştü faizsiz alışveriş kredisiyle 3 taksit yapan siteler mevcut. Size kalmış.

Geri