60k Bütçem Var Sistem Parçalarını Nasıl Seçmeliyim

Reaksiyon skoru
41
60k bütçem var hazır sistem bulamadım, 5060 16gb veya 5070 ekran kartı düşünüyorum, ama diğer parçaları nasıl seçmeliyim bilmiyorum

Bütçen biraz kısıtlı oem paketler almak için diyorum 5070 düşünüyorsan o bütçeyle paranı 9070 xt ye ayır kral 5070 ti gücünde bir kart

Ayrıca çok bilgin yoksa sistem konusunda sen mana max ayırabileceğin fiyatı söyle Ndivia şartmı ve neler yapacaksın onu söyle Ben yardım ederim seve seve

Eve gidince unutmazsam sana parça linklerini atayim ben.
Ya kral allah için Birşeyde diyemiyorum profile tutuklanırız filan allah için kaldır gördükçe vergi diye bağırasım geliyo

Ekler

• Ekran_goruntusu_2023-07-19_172045.webp
    Ekran_goruntusu_2023-07-19_172045.webp
    2.1 KB · Hit: 11
60k bütçem var hazır sistem bulamadım, 5060 16gb veya 5070 ekran kartı düşünüyorum, ama diğer parçaları nasıl seçmeliyim bilmiyorum
Şahsen AMD ye bulaşmanı önermem 12 yaşından beri yazılımla ve bilgisayarla uğraşıyorum bu yıl 10. senem etrafımdaki bütün arkadaşlarım AMD tarafında yazılımsal sorun çekiyor yeni model çıkarıyorlar sorunlar bitti diyorlar insanlara yeni psikolojik darbe vuruyorlar..

Pek bir acelesi yok ise indirim beklemesi daha mantıklı ramler falan güzel indirimlere giriyor.

Param güvende ile satın alın dediğim parçaların 2.elini. test edin beğenmezseniz iade edersiniz zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pek bir acelesi yok ise indirim beklemesi daha mantıklı ramler falan güzel indirimlere giriyor.
Hocam, şimdi arkadaşın isteğine göre hemen topladım ben ama ben olsa kesin indirim beklerdim. 4 ay boyunca indirim kovalayıp PC topladım.

Baba bu psu neymiş böyle anlamadım ki o kadar ucuzki 9060 xt sistemde kullanıyoz

Bu parçalara güzel indirimler gelir fakat bunun gibi fiyata ramda bulamazsın Bunun gibi bi rama indirim gelsede 12k 13k filan bulur yine cl30 6000mhz olması kingston Corsair gskill tarzdaki markaların fiyatlarının artırmasına bi sebep çünkü

850w olan ile arasında çok az fiyat farkı bulunduğu için bunu öneriyorum.

hocam benim bütçe max 60k bu sistem 70k, bide nvdia ekran kartı almak istiyorum

Geri