17halilibo17
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
60k bütçem var hazır sistem bulamadım, 5060 16gb veya 5070 ekran kartı düşünüyorum, ama diğer parçaları nasıl seçmeliyim bilmiyorum
Eve gidince unutmazsam sana parça linklerini atayim ben.60k bütçem var hazır sistem bulamadım, 5060 16gb veya 5070 ekran kartı düşünüyorum, ama diğer parçaları nasıl seçmeliyim bilmiyorum
Ya kral allah için Birşeyde diyemiyorum profile tutuklanırız filan allah için kaldır gördükçe vergi diye bağırasım geliyoEve gidince unutmazsam sana parça linklerini atayim ben.
Şahsen AMD ye bulaşmanı önermem 12 yaşından beri yazılımla ve bilgisayarla uğraşıyorum bu yıl 10. senem etrafımdaki bütün arkadaşlarım AMD tarafında yazılımsal sorun çekiyor yeni model çıkarıyorlar sorunlar bitti diyorlar insanlara yeni psikolojik darbe vuruyorlar..60k bütçem var hazır sistem bulamadım, 5060 16gb veya 5070 ekran kartı düşünüyorum, ama diğer parçaları nasıl seçmeliyim bilmiyorum
Pek bir acelesi yok ise indirim beklemesi daha mantıklı ramler falan güzel indirimlere giriyor.
![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
70k'ya yakın oldu ama bazı parçaları ikinci el alırsan 60k'ya tamamlayabilirsiniz. Mesela işlemci, Ram ve Kasayı ikinci el alın geçin bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
SSD dram yok bütçeden dolayı.
Hocam, şimdi arkadaşın isteğine göre hemen topladım ben ama ben olsa kesin indirim beklerdim. 4 ay boyunca indirim kovalayıp PC topladım.Pek bir acelesi yok ise indirim beklemesi daha mantıklı ramler falan güzel indirimlere giriyor.
Baba bu psu neymiş böyle anlamadım ki o kadar ucuzki 9060 xt sistemde kullanıyoz
![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
70k'ya yakın oldu ama bazı parçaları ikinci el alırsan 60k'ya tamamlayabilirsiniz. Mesela işlemci, Ram ve Kasayı ikinci el alın geçin bence.
Hocam, fiyat performans oranı çok iyi gerçekten. -A tier bir psu bu arada.Baba bu psu neymiş böyle anlamadım ki o kadar ucuzki 9060 xt sistemde kullanıyoz
Bu parçalara güzel indirimler gelir fakat bunun gibi fiyata ramda bulamazsın Bunun gibi bi rama indirim gelsede 12k 13k filan bulur yine cl30 6000mhz olması kingston Corsair gskill tarzdaki markaların fiyatlarının artırmasına bi sebep çünküPek bir acelesi yok ise indirim beklemesi daha mantıklı ramler falan güzel indirimlere giriyor.
hocam benim bütçe max 60k bu sistem 70k, bide nvdia ekran kartı almak istiyorum
![]()