Yeni Ekran Kartı Taktım PC Açılmıyor

Reaksiyon skoru
110
Asus b450mk2 kullanıyorum rtx 2060tan 5060a geçtim ddu ile kaldırdım sürücüyü fakat şu an pc açılmıyor

Güç girişlerini yaptın mı

Geçtiğimiz günlerde benzer bir sorun yaşadım. DP kablosu bağlı iken görüntü gelmiyordu HDMI taktım görüntü geldi driver kurduktan sonra DP 'yi tekrar taktım ve çalıştı.

Bios sürümün eski olabilir mi, modun uefi olduğundan emin ol bide internetsiz eski kartla başlatıp formatı tamamlamayı bios sürümü güncel değilse güncelleyip 5060 ı öyle takabilirsin

IMG_0214.webp
Böyle durmuş dönmüş halde şu an

Bios sürümün eski olabilir mi, modun uefi olduğundan emin ol bide internetsiz eski kartla başlatıp formatı tamamlamayı bios sürümü güncel değilse güncelleyip 5060 ı öyle takabilirsin
Yok değil hocam şimdi bios sıfırladım pili çıkarıp tekrar kurulum yapcam hdmi ile

Cmos pinine tornavida ile dokun. Görüntü geliyor belli ki kart çalışıyor bios yazısı dahi göremezsin yoksa

Güncelleme kurabildim herşeyi pc açıldı şu an bi anda gitti ekran ve siyah ekranda kaldım
Cmos pinine tornavida ile dokun. Görüntü geliyor belli ki kart çalışıyor bios yazısı dahi göremezsin yoksa
hocam eğer tekrar takılırsa secureboot kapat. format diskini de anakarta tak doğrudan.
Eski kartı takma imkanın varsa onla dene bence biraz baktım bende bios uyumluluğu için 5000 serisine güncelleme falan getirilmiş pcie bağlantısı için
Geçtiğimiz günlerde benzer bir sorun yaşadım. DP kablosu bağlı iken görüntü gelmiyordu HDMI taktım görüntü geldi driver kurduktan sonra DP 'yi tekrar taktım ve çalıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,757
Üyeler
199,219
Son üye
Berat60

Geri