CelalTuzun
80+
- Reaksiyon skoru
- 110
Asus b450mk2 kullanıyorum rtx 2060tan 5060a geçtim ddu ile kaldırdım sürücüyü fakat şu an pc açılmıyor
Herşeyi yaptım olmuyor halenGüç girişlerini yaptın mı
Hocam her şey tıkırında gidiyor şu an format atıyorum PC’ye format esnasında siyah ekranda kalıyor yeniden başlatıyorum yine aynı terhaneHiç elektrik mi gelmiyor yoksa fanlar falan dönüyor sadece görüntü mü gelmiyor ?
Yok değil hocam şimdi bios sıfırladım pili çıkarıp tekrar kurulum yapcam hdmi ileBios sürümün eski olabilir mi, modun uefi olduğundan emin ol bide internetsiz eski kartla başlatıp formatı tamamlamayı bios sürümü güncel değilse güncelleyip 5060 ı öyle takabilirsin
Eski kartı takma imkanın varsa onla dene bence biraz baktım bende bios uyumluluğu için 5000 serisine güncelleme falan getirilmiş pcie bağlantısı içinAlıntıyı görüntüleBöyle durmuş dönmüş halde şu an
hocam eğer tekrar takılırsa secureboot kapat. format diskini de anakarta tak doğrudan.Yok değil hocam şimdi bios sıfırladım pili çıkarıp tekrar kurulum yapcam hdmi ile
Cmos pinine tornavida ile dokun. Görüntü geliyor belli ki kart çalışıyor bios yazısı dahi göremezsin yoksa
hocam eğer tekrar takılırsa secureboot kapat. format diskini de anakarta tak doğrudan.
Eski kartı takma imkanın varsa onla dene bence biraz baktım bende bios uyumluluğu için 5000 serisine güncelleme falan getirilmiş pcie bağlantısı için
Geçtiğimiz günlerde benzer bir sorun yaşadım. DP kablosu bağlı iken görüntü gelmiyordu HDMI taktım görüntü geldi driver kurduktan sonra DP 'yi tekrar taktım ve çalıştı.