Steam'e Toplam Kaç Dolar Yatırdınız?

Steam aile olunca daha az harcama oluyor. Ailedeki arkadaş sayesinde bi 20-25 oyun beleşe oynadım
Çok iyiymiş hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dolara geçince çok para yatirmisiz gibi oldu
Öyle valla dolara geçtiğinden beridir en az 500 dolar harcadım :( canımı sıkmaya başladı bu durum acayip paralar gidiyor gabe newell yaşadı bu durumdan asfdadsfasdf

Çok iyiymiş hocam

Öyle valla dolara geçtiğinden beridir en az 500 dolar harcadım :( canımı sıkmaya başladı bu durum acayip paralar gidiyor gabe newell yaşadı bu durumdan asfdadsfasdf

Ekler

• 1000015065.webp
    1000015065.webp
    29.9 KB · Hit: 9
  • Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX

neden ki hocam orjinal oyun oynamak istiyorsan pc ye virüs bulaşsın vs istemiyorsan mecbur alıyor insan.

iyiymiş hocam dolara geçmeden 2400 dolar yapmışsınız en iyisini yapmışsınız helal olsun :)

Tam kararında hocam :D

@ruaF1912 Valla hocam Ben çok mu fazla harcamışım diye düşündüm :D dolara geçtikten sonra çünkü çok fazla para harcadım :( ve içimden bir ses hala oyun almam gerekli diyor :D asefsdafasdfsaf
360 tane oyunum var daha istek listemde 200 tane oyun var. bu yüzden alasım geliyor ya.
Şuan oyun hangi platformda ucuzsa o platformdan alıyorum, illa steam olacak diye şartlandırma yapmıyorum kendime :) bence oyunları bitirdikçe, kenara her ay belirli bir tutar koyun, her ay örneğin 50 dolar oyun için köşeye koyun, yoksa benimde hala istek listemde oyun var ama suanki dolar kuru ile oyunlara erişim eskisi kadar kolay değil maalesef

• Muhteşem
Şuan oyun hangi platformda ucuzsa o platformdan alıyorum, illa steam olacak diye şartlandırma yapmıyorum kendime :) bence oyunları bitirdikçe, kenara her ay belirli bir tutar koyun, her ay örneğin 50 dolar oyun için köşeye koyun, yoksa benimde hala istek listemde oyun var ama suanki dolar kuru ile oyunlara erişim eskisi kadar kolay değil maalesef
Çok doğru en iyisi ben oynamadığım oyunlara baksam iyi olucak daha oynamadığım 90 tane oyun var :D daha fazla para harcarsam iflas bayrağını çekicez Allah korusun.

Çok doğru en iyisi ben oynamadığım oyunlara baksam iyi olucak daha oynamadığım 90 tane oyun var :D daha para harcarsam iflas bayrağını çekicez Allah korusun.
Benimde aynı şekil hocam, yüzüne bakmadığım sürüyle oyun duruyor kütüphanede, işten güçten fırsat bulamıyorum, bir de tüm oyunları kurmaktansa oynayacağınız oyunu kurup, bitirdikten sonra, oynayacağınız diğer oyunu kurmak daha mantıklı geliyor bana, diğer türlü, o kadar oyun içerisinde kayboluyoruz hangisini oynasam diye

• Beğen
Benimde aynı şekil hocam, yüzüne bakmadığım sürüyle oyun duruyor kütüphanede, işten güçten fırsat bulamıyorum, bir de tüm oyunları kurmaktansa oynayacağınız oyunu kurup, bitirdikten sonra, oynayacağınız diğer oyunu kurmak daha mantıklı geliyor bana, diğer türlü, o kadar oyun içerisinde kayboluyoruz hangisini oynasam diye
Aynen öyle yapıyorum bende hocam sırayla teker teker oynuyorum ama ben hepsini bir anda kuruyorum pc ye masaüstünde kendim düzen veriyorum ilk başta bunu oyniyim sonra bu oyuna geçerim diye.

36 dolar yatırmışım. hesap değeri oyunlar için 300 dolar diyor 110 dolarlıkta envanter var

• Beğen
Heyy maşallah beeee
42584.webp

Merhaba arkadaşlar

Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.
Bu aşağıdaki dolarlar ne oluyor ?

Bu aşağıdaki dolarlar ne oluyor ?
Total Spend, Steam'ın mağazasından alınan oyunlar. Package Only Spend ise ne kadar indirim kazandığın yani diyelim 50 dolarlık bir oyun %50 indirim aldı 25 dolar kardasın o karları hesaplıyor. kaç dolar kar ettiğin.

Total Spend, Steam'ın mağazasından alınan oyunlar. Package Only Spend ise ne kadar indirim kazandığın yani diyelim 50 dolarlık bir oyun %50 indirim aldı 25 dolar kardasın o karları hesaplıyor. kaç dolar kar ettiğin.
Anladım hocam teşekkürler

• Beğen
Cs pre almıştım zamanında o kadar 😅

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,743
Üyeler