MAKS 30 dolares o da birkaç yıllık birikimMerhaba arkadaşlar
Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.
bugüne kadar hayatimda neredeyse hiçbir oyuna para yatirmadim. halada yatirmam.Merhaba arkadaşlar
Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.
Oraya nerden bakıyorduk yaw
neden ki hocam orjinal oyun oynamak istiyorsan pc ye virüs bulaşsın vs istemiyorsan mecbur alıyor insan.bugüne kadar hayatimda neredeyse hiçbir oyuna para yatirmadim. halada yatirmam.
iyiymiş hocam dolara geçmeden önce 2400 dolar yapmışsınız en iyisini yapmışsınız helal olsun2400 dolar falandı, dolara geçtikten sonra hiçbir şekilde oyun almadım ama Steam üzerinden. Bu rakamlar normal bence, kütüphanede 496 tane de oyunum var
Tam kararında hocamBizim abartı değil ya
Steam aile olunca daha az harcama oluyor. Ailedeki arkadaş sayesinde bi 20-25 oyun beleşe oynadım@ruaF1912 Valla hocam Ben çok mu fazla harcamışım diye düşündümdolara geçtikten sonra çünkü çok fazla para harcadım
ve içimden bir ses hala oyun almam gerekli diyor
asefsdafasdfsaf
Ben çoğu oyunu kuçak kuçak bitirdiğim iiçin almam gerek çok oyun yok steamde anca yeni gelen oyunlar vs online oyunlar.![]()
Steam Yardım
help.steampowered.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
neden ki hocam orjinal oyun oynamak istiyorsan pc ye virüs bulaşsın vs istemiyorsan mecbur alıyor insan.
iyiymiş hocam dolara geçmeden 2400 dolar yapmışsınız en iyisini yapmışsınız helal olsun
Tam kararında hocam
@ruaF1912 Valla hocam Ben çok mu fazla harcamışım diye düşündümdolara geçtikten sonra çünkü çok fazla para harcadım
ve içimden bir ses hala oyun almam gerekli diyor
asefsdafasdfsaf
360 tane oyunum var daha istek listemde 200 tane oyun var. bu yüzden alasım geliyor ya.