Steam'e Toplam Kaç Dolar Yatırdınız?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
456
Merhaba arkadaşlar

Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.

Ekler

• 84.webp
    84.webp
    665.2 KB · Hit: 128
2400 dolar falandı, dolara geçtikten sonra hiçbir şekilde oyun almadım ama Steam üzerinden. Bu rakamlar normal bence, kütüphanede 496 tane de oyunum var

Oraya nerden bakıyorduk yaw

Merhaba arkadaşlar

Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.
bugüne kadar hayatimda neredeyse hiçbir oyuna para yatirmadim. halada yatirmam.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
200 olmuş mu be
1000014119.webp

• Muhteşem
2.5k dolar csde kasa aça aça ömür geçti :D

• İnanılmaz
Bizim abartı değil ya

Ekler

• IMG_7209.webp
    IMG_7209.webp
    99.1 KB · Hit: 78
  • Beğen
Oraya nerden bakıyorduk yaw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bugüne kadar hayatimda neredeyse hiçbir oyuna para yatirmadim. halada yatirmam.
neden ki hocam orjinal oyun oynamak istiyorsan pc ye virüs bulaşsın vs istemiyorsan mecbur alıyor insan.

2400 dolar falandı, dolara geçtikten sonra hiçbir şekilde oyun almadım ama Steam üzerinden. Bu rakamlar normal bence, kütüphanede 496 tane de oyunum var
iyiymiş hocam dolara geçmeden önce 2400 dolar yapmışsınız en iyisini yapmışsınız helal olsun :)

Bizim abartı değil ya
Tam kararında hocam :D

@ruaF1912 Valla hocam Ben çok mu fazla harcamışım diye düşündüm :D dolara geçtikten sonra çünkü çok fazla para harcadım :( ve içimden bir ses hala oyun almam gerekli diyor :D asefsdafasdfsaf
360 tane oyunum var daha istek listemde 200 tane oyun var. bu yüzden alasım geliyor ya.

Son düzenleme:
@ruaF1912 Valla hocam Ben çok mu fazla harcamışım diye düşündüm :D dolara geçtikten sonra çünkü çok fazla para harcadım :( ve içimden bir ses hala oyun almam gerekli diyor :D asefsdafasdfsaf
Steam aile olunca daha az harcama oluyor. Ailedeki arkadaş sayesinde bi 20-25 oyun beleşe oynadım

• İnanılmaz

neden ki hocam orjinal oyun oynamak istiyorsan pc ye virüs bulaşsın vs istemiyorsan mecbur alıyor insan.

iyiymiş hocam dolara geçmeden 2400 dolar yapmışsınız en iyisini yapmışsınız helal olsun :)

Tam kararında hocam :D

360 tane oyunum var daha istek listemde 200 tane oyun var. bu yüzden alasım geliyor ya.
Ben çoğu oyunu kuçak kuçak bitirdiğim iiçin almam gerek çok oyun yok steamde anca yeni gelen oyunlar vs online oyunlar.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,042
Üyeler
198,683
Son üye
emrekuscu

Geri