Mouse Klavye Önerir Misiniz?

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
2000
Hem klavye hem mouse alacağım ikisine toplam 2 bin TL civarı bütçem var yani biner TL'ye halletmek istiyorum 2. el almaya karşı değilim önerebileceğiniz varsa önerir misiniz?
birde sahibinden de
Atk Dragonfly A9 1000 TL
Aula Win60 HE Max 1500 TL
bunları buldum ikiside param güvende ile sizce Alınır mı? alınmazsa önerilerinizi bekliyorum

Bahsettiğin ürünlerin bir sıkıntısı yoksa alınır. Sıfır tarafında o ürünlerden daha geride ürünler öneririz.

Bahsettiğin ürünlerin bir sıkıntısı yoksa alınır. Sıfır tarafında o ürünlerden daha geride ürünler öneririz.
iş buldum bütçe sıkıntısı kalmadı denebilir ama yinede çok para gömmek istemiyorum ne önerebilirsiniz

iş buldum bütçe sıkıntısı kalmadı denebilir ama yinede çok para gömmek istemiyorum ne önerebilirsiniz
Ortalama 1 hafta önce güzel indirim kuponu vardı ama bitmiş. Ben fare olarak bunu öneririm, fiyatına göre iyi özellikleri var. Meyer gaming ürünlerine ait inceleme arayıp, içerik üreticisi kodu ile falan ₺50-150 civarı bir indirim bulabilirsiniz.

Klavye olarak GameRaider K1 HE öneririm.

Ortalama 1 hafta önce güzel indirim kuponu vardı ama bitmiş. Ben fare olarak bunu öneririm, fiyatına göre iyi özellikleri var. Meyer gaming ürünlerine ait inceleme arayıp, içerik üreticisi kodu ile falan ₺50-150 civarı bir indirim bulabilirsiniz.

Klavye olarak GameRaider K1 HE öneririm.
teşekkürler hocam 🙏🏿

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,677
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri