WhoCares
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,268
#bundleinabandığımvatanızor değil hasan ağabey istese 50k ya 5070 245kf z890 satar #amakafasınasılgüzel
#bundleinabandığımvatanızor değil hasan ağabey istese 50k ya 5070 245kf z890 satar #amakafasınasılgüzel
#ramkampayasınıhangikafaylayaptımsanıyorsunuz#bundleinabandığımvatanı![]()
iade etme amd işlemci alırsın, oyun için daha iyi. Bu anakart intelGeçen 3500₺ ye b650m-r almıştım iade edip bunu mu alsam acaba çok cazip geldi ayrıca henüz işlemci almadım
İtopya 5 stokla da olsa 3K ya vermişti bu modeli onu unutmayalımyine vatan bilgisayar yineee vatan bilgisayar. enteresan firma vesselam. dikkat ettiyseniz vatan hariç hiçbir firma bu indirimleri yapmıyor.
tuf alınmaz mı :dddddtuf alınmaz bunun fiyatı çok iyi, güç beslemesi falan da çok iyi zaten dört dörtlük anakart usb4 yok sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çok zor ya
koko çekmeseymiş ben mi dedim çeksin diye
*fiyattan dolayıtuf alınmaz mıDDDDDDD
Soğutmalarda ve kasalarda Itopya ve gamer.gen.tr çok iyi indirimler yapıyor.
Teknobiyotik ve sinerji kasa fanlarını daha ucuza veriyor.
Pckolik yine kasalarda çok güzel indirimler yapıyor.
Ama konu anakart, ekran kartı, ram ise; vatan.
Pantolonuma patlatıcam şimdi, bu ne*fiyattan dolayı
ikisi de iyi zaten m2 soğutucu falan var ekstradan o kadar para etmez yani
![]()
Sinerjik Bundle Fırsatları!, Sinerji
Sinerjik Bundle Fırsatları! ile ilgili merak ettiğiniz her şey ve daha fazlası Sinerji Bilgisayar'dawww.sinerji.gen.tr
3k fark verip ATX tercih ederdim, faz sayısı da fazla çok yakışıklı kart*fiyattan dolayı
ikisi de iyi zaten m2 soğutucu falan var ekstradan o kadar para etmez yani
![]()
Sinerjik Bundle Fırsatları!, Sinerji
Sinerjik Bundle Fırsatları! ile ilgili merak ettiğiniz her şey ve daha fazlası Sinerji Bilgisayar'dawww.sinerji.gen.tr
hea vatan durup durup krallığını beklenmedik yerden yapıyor 2 senedir. 5070'i 25.000 küsürden 9070'i 23.000 küsürden verdiler şaka gibi. şuanki piyasada amd bu kadar performans kralı olmasa direk burdaki asus z890 anakarta intel toplatırdı banaİtopya 5 stokla da olsa 3K ya vermişti bu modeli onu unutmayalım
Yinede vatan sektörün kralı şuan, bu adamlar şuan 1000TL ye RTX 5090 satıyoruz dese inanırım![]()
18K ya 5060Ti 16G sattılar ya en çok ona üzüldüm. Mağazaya gidiyordum tam vardığımda stoktan düştü kart…hea vatan durup durup krallığını beklenmedik yerden yapıyor 2 senedir. 5070'i 25.000 küsürden 9070'i 23.000 küsürden verdiler şaka gibi. şuanki piyasada amd bu kadar performans kralı olmasa direk burdaki asus z890 anakarta intel toplatırdı banaenteresan ikilemde bırakıyor vatancağzım
![]()