🔥İndirim Asus Prıme Z890m-Plus Wıfı 5400 TL

al-sat için alacaklar hiç almasın :) 4.5a zar zor sattım sıfır üründü.

Vatan işi bilmiyor işlemci ile bundle hatta ramla bundle yapsa anakart stoklar bitirir yeminle. Vatan yerinde olsam ram indirimi yapacağıma intelde bundle yaparım 😀
245kf + herhangi bir z890m bundle 9999 TL #yaparsavatanyapar #vatanıkuranağabeyeözgürlük

tuf z890 alınır farkını verip ona bakın bitmediyse

tuf z890 alınır farkını verip ona bakın bitmediyse
tuf alınmaz bunun fiyatı çok iyi, güç beslemesi falan da çok iyi zaten dört dörtlük anakart usb4 yok sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

245kf + herhangi bir z890m bundle 9999 TL #yaparsavatanyapar #vatanıkuranağabeyeözgürlük
çok zor ya

koko çekmeseymiş ben mi dedim çeksin diye

tuf alınmaz bunun fiyatı çok iyi, güç beslemesi falan da çok iyi zaten dört dörtlük anakart usb4 yok sadece

çok zor ya

Vatan için zor değil 245kf 7350 vermediler mi verdiler 5400 bu anakart 12750 yapar 2751tl de almayıversin 😀

çok zor ya

Msi pro b860m a wifi aldığım için kötü hissetmeli miyim ( 6400e 3 hafta önce) :(

Msi pro b860m a wifi aldığım için kötü hissetmeli miyim ( 6400e 3 hafta önce) :(
herkes bağırıyordu zaten intel anakartlar düşecek diye ama ben de fake yedim çok düşmez diyordum bedavaya gelmiş

çok zor ya

zor değil hasan ağabey istese 50k ya 5070 245kf z890 satar #amakafasınasılgüzel

Geri