Vatan işi bilmiyor işlemci ile bundle hatta ramla bundle yapsa anakart stoklar bitirir yeminle. Vatan yerinde olsam ram indirimi yapacağıma intelde bundle yaparım![]()
Hepsiburada ile trendyolda mağazası var orada istese yapar da bunu düşünecek eleman neredeparaf varsa olur o istr diger turlu ödemede zorluk çekebilir
245kf + herhangi bir z890m bundle 9999 TL #yaparsavatanyapar #vatanıkuranağabeyeözgürlükVatan işi bilmiyor işlemci ile bundle hatta ramla bundle yapsa anakart stoklar bitirir yeminle. Vatan yerinde olsam ram indirimi yapacağıma intelde bundle yaparım![]()
yanina bir de ddr5 ram oldu mu245kf + herhangi bir z890m bundle 9999 TL #yaparsavatanyapar #vatanıkuranağabeyeözgürlük
tuf alınmaz bunun fiyatı çok iyi, güç beslemesi falan da çok iyi zaten dört dörtlük anakart usb4 yok sadecetuf z890 alınır farkını verip ona bakın bitmediyse
çok zor ya245kf + herhangi bir z890m bundle 9999 TL #yaparsavatanyapar #vatanıkuranağabeyeözgürlük
Vatan için zor değil 245kf 7350 vermediler mi verdiler 5400 bu anakart 12750 yapar 2751tl de almayıversintuf alınmaz bunun fiyatı çok iyi, güç beslemesi falan da çok iyi zaten dört dörtlük anakart usb4 yok sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çok zor ya
koko çekmeseymiş ben mi dedim çeksin diye
Msi pro b860m a wifi aldığım için kötü hissetmeli miyim ( 6400e 3 hafta önce)tuf alınmaz bunun fiyatı çok iyi, güç beslemesi falan da çok iyi zaten dört dörtlük anakart usb4 yok sadece
çok zor ya
herkes bağırıyordu zaten intel anakartlar düşecek diye ama ben de fake yedim çok düşmez diyordum bedavaya gelmişMsi pro b860m a wifi aldığım için kötü hissetmeli miyim ( 6400e 3 hafta önce)![]()
Dost acı söyler diyeyim sözü burada keseyim.Msi pro b860m a wifi aldığım için kötü hissetmeli miyim ( 6400e 3 hafta önce)![]()
Dost acı söyler diyeyim sözü burada keseyim.
tuf alınmaz bunun fiyatı çok iyi, güç beslemesi falan da çok iyi zaten dört dörtlük anakart usb4 yok sadece
çok zor ya