5070 Ti ve Cl38'lik Ram Alınır mı

Pehli_one

80+
Reaksiyon skoru
0
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 5.0GHz 96MB AM5 120W Trayㅤ Anakart: ASUS PRIME B850M-K AMD AM5 DDR5 8200 DP HDMI 2xM2 mATXㅤ RAM: 2x 16GB 6000MHz CL38 DDR5 (Marka Model Değişmektedir)ㅤ Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S O C 16GB 256Bit GDDR7ㅤ SSD: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk CT1000E100SSD8ㅤ Kasa: AIGO DS900 Beyaz 850W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasaㅤ Soğutucu: Rampage HELIOS C17 360mm ARGB Sıvı Soğutma BEYAZ bu sistem satılıyor 112 ye soğutucu ve rem kısmından emin olamadım tam performans alamayacak sam sıkıntı olmaz mı

Evet bilgisi olmayan Güzel dostumuz dümdüz şekilde yorumunu belirti rica ediyorum bilmediğin konularda yanlış yönlendirme yapma Forumda bu tarz şeyler yasaktır Yorum deil direk alınır demişsin

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 5.0GHz 96MB AM5 120W Trayㅤ Anakart: ASUS PRIME B850M-K AMD AM5 DDR5 8200 DP HDMI 2xM2 mATXㅤ RAM: 2x 16GB 6000MHz CL38 DDR5 (Marka Model Değişmektedir)ㅤ Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S O C 16GB 256Bit GDDR7ㅤ SSD: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk CT1000E100SSD8ㅤ Kasa: AIGO DS900 Beyaz 850W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasaㅤ Soğutucu: Rampage HELIOS C17 360mm ARGB Sıvı Soğutma BEYAZ bu sistem satılıyor 112 ye soğutucu ve rem kısmından emin olamadım tam performans alamayacak sam sıkıntı olmaz mı
cl30 ila cl 40a kadar tüm ramlere kabuluz şu piyasada. atla deve fark olmuyor çünkü

Alınmaz kardeşim 2tb ssd için bu okuma değerleri çok düşük
Rampage in sıvı soğutmaları da çok kötü bu parayı sakın ona verme daha iyileri var Rampage ayrıca çok dandik bir marka
Ramlar aşırı kötü cl değerleri berbat
Ayrıca Bu sistem için anakart gayet yeterli ama geliştirmeler için yetersiz

Şu şekilde düzenlemeler yapmalısın

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cl30 ila cl 40a kadar tüm ramlere kabuluz şu piyasada. atla deve fark olmuyor çünkü
Dostum çok fark olmayabilir ama bu sistem muhtemelen hazır sistem Buna rama ayırdıkları fiyat muhtemelen 23k falan patriot viper ın cl30 rami varken bunu almak saçmalık iyisi varken aynı parayı verip yada daha fazla verip daha kötü ram almak kesinlikle saçmalık

Daha iyisini almak varken niye daha kötüsünü alsın Tek sorun ramlardada deil zaten

ben soğutucu ve rem gecikmesinden emin olamadım bu işin içinde olanlar bu seviyede parçalar birbirini destekliyor mu yapay zeka kısıtlar diyor 70ti alıp 70 performanı almak istemem

ben soğutucu ve rem gecikmesinden emin olamadım bu işin içinde olanlar bu seviyede parçalar birbirini destekliyor mu yapay zeka kısıtlar diyor 70ti alıp 70 performanı almak istemem
Benim dediklerimi al hocam Eğer bu dizdiğin sistem hazır deilse ama yinede bu Hazır sistemi almayı düşünüyorsan alma sana güzel bir sistem dizelim

Benim dediklerimi al hocam Eğer bu dizdiğin sistem hazır deilse ama yinede bu Hazır sistemi almayı düşünüyorsan alma sana güzel bir sistem dizelim
sistem hazır ve siparişi iptal ettim bana 5070 ti li fiyat performans bir sistem lazım egitim danışmanlığı için sosyal medya içeriği yanında da oyun oynayacak bir sistem yardımcı olursan sevinirim

Gözüm kanadı herkes bir şey bildiğini sanıp kimse bir şey bilmiyor arkadaş hangisinden başlasam diye düşünüyorum sadece. Öncelikle şundan bahsedeyim daha uyguna ve daha iyi ram seçenekleri varsa kesinlikle tercih edilebilir ama bütçe kısıtlı ise cl38 değerleri kesinlikle kabul edilebilir. SK Hynix A die ve ya M-die çiplere sahip olan bir ram seçilirse tadından yenmez Markanın bir önemi yok içi güzel olsun yeter 2. olarak Ram DDR5 olduğu sürece ister XMP desteklemezsin ister Expo tü işlemcilerde çalışır . Bahsettiğim bu 2 şey hali hazırda fabrika çıkışlı gelen içine gömülü olan profil ayarlarıdır. CL değerinin düşük ve ya yüksek olması Uyumsuzluk getirmez 6000mhz tüm kullanıcılar için fazlasıyla yetecek bir değerdir bunun üzerine çıkılabilir mi kesinlikle çıkılır 8000 mhz değerlerine 1:1/2 ile çıkılabilir tabii ki de stabilite korunduğu sürece buda içindeki az önce bahsettiğim gibi çiplere sahip olması lazım ve biraz da bilgiye bu işi bilmeyenler denemesin. Soğutmya gelecek olursak deneyimlemedim ama marka hakkında iyi şeyler söylenmiyor ucuz ve kaliteli yol olarak başta Arctic Liquid 360 pro seçilebilir ve ya Thermalright 360mm

sistem hazır ve siparişi iptal ettim bana 5070 ti li fiyat performans bir sistem lazım egitim danışmanlığı için sosyal medya içeriği yanında da oyun oynayacak bir sistem yardımcı olursan sevinirim
Bütçe nedir hocam net bir şey söylersen güzel bir sistem dizerim İçinde rahat olur aldığın sistemde içine siner hem

Gözüm kanadı herkes bir şey bildiğini sanıp kimse bir şey bilmiyor arkadaş hangisinden başlasam diye düşünüyorum sadece. Öncelikle şundan bahsedeyim daha uyguna ve daha iyi ram seçenekleri varsa kesinlikle tercih edilebilir ama bütçe kısıtlı ise cl38 değerleri kesinlikle kabul edilebilir. SK Hynix A die ve ya M-die çiplere sahip olan bir ram seçilirse tadından yenmez Markanın bir önemi yok içi güzel olsun yeter 2. olarak Ram DDR5 olduğu sürece ister XMP desteklemezsin ister Expo tü işlemcilerde çalışır . Bahsettiğim bu 2 şey hali hazırda fabrika çıkışlı gelen içine gömülü olan profil ayarlarıdır. CL değerinin düşük ve ya yüksek olması Uyumsuzluk getirmez 6000mhz tüm kullanıcılar için fazlasıyla yetecek bir değerdir bunun üzerine çıkılabilir mi kesinlikle çıkılır 8000 mhz değerlerine 1:1/2 ile çıkılabilir tabii ki de stabilite korunduğu sürece buda içindeki az önce bahsettiğim gibi çiplere sahip olması lazım ve biraz da bilgiye bu işi bilmeyenler denemesin.
Kral Arkadaşın yorumunu okudum seninkini okumuş kadar oldum ama bu kadar şey yazarken üşenmedimi bide bu adam bilgisayarla çok arası olan biri deil yorumlardaki konuşmalarından anlarsan değmedi gibi bu kadar açıklamaya ne dersin adam acemi bizde bi aralar böyleydik

Bütçe nedir hocam net bir şey söylersen güzel bir sistem dizerim İçinde rahat olur aldığın sistemde içine siner hem

Kral Arkadaşın yorumunu okudum seninkini okumuş kadar oldum ama bu kadar şey yazarken üşenmedimi bide bu adam bilgisayarla çok arası olan biri deil yorumlardaki konuşmalarından anlarsan değmedi gibi bu kadar açıklamaya ne dersin adam acemi bizde bi aralar böyleydik
Üşenmedim ya gidipde yanlış yönlendirilip yanlış ürünleri seçmesin diye yaptım belli ki çok açıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,166
Üyeler
199,306
Son üye
cesuryldrm

Geri