❌İndirim Bitti! Nextstar 65ıdwp14 Tv Visa Kart + Kupon 44.999tl

Kurulum yapıldı ben henüz kullanmadım televizyonu eşim kullanıyor. Memnun kaldık

Benim haftasonu biraz deneyimleme fırsatım oldu ses sistemi harika televizyona zarar vermesinden korkuyorum o derece, normal yayın dışında görüntü ve siyahlar çok güzel oledden farksız görüntü veriyor. Ama normal kanallarda ultra bir şey göremedim yani hissiyat değişmiyor aman aman yapay zeka görüntü yükseltmesi denedim iyi değil normali daha gerçekçi geliyor. belki bir kaç ayarla ulusal kanallarda da hissiyat güzelleşebilir ama çok fazla ayar var denemek için zamana ihtiyaç var. Birde açılıp kapanırken tık sesi geliyor servis normal dedi ama bilemedim. Diğer arkadaşlar da mevcut mu bilgilendirirse sevinirim.

Benim haftasonu biraz deneyimleme fırsatım oldu ses sistemi harika televizyona zarar vermesinden korkuyorum o derece, normal yayın dışında görüntü ve siyahlar çok güzel oledden farksız görüntü veriyor. Ama normal kanallarda ultra bir şey göremedim yani hissiyat değişmiyor aman aman yapay zeka görüntü yükseltmesi denedim iyi değil normali daha gerçekçi geliyor. belki bir kaç ayarla ulusal kanallarda da hissiyat güzelleşebilir ama çok fazla ayar var denemek için zamana ihtiyaç var. Birde açılıp kapanırken tık sesi geliyor servis normal dedi ama bilemedim. Diğer arkadaşlar da mevcut mu bilgilendirirse sevinirim.
Açılıp kapanmada tık sesi bende de var hocam normal

Ulusal kanalların kalitesinden kaynaklı olabilir ya bu hissiyatiniz bilmiyorum ben daha deneyimleyemedim iki hafta sonra tekrar yazarım

Açılıp kapanmada tık sesi bende de var hocam normal
2026 yılında biraz cihazda boyle ses gelmedi normal olmasa da normali boyleyse sorun yok o zaman ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ulusal kanalların kalitesinden kaynaklı olabilir ya bu hissiyatiniz bilmiyorum ben daha deneyimleyemedim iki hafta sonra tekrar yazarım
Yani aslinda ulusal kanallar kötü değil, diğer yayınlar mükemmel. İkisini görünce gözler ben ne oldum diyor.

Uydudaki kanalların görüntü kalitesi bit rate denilen görüntü kalitesine göre değişiklik gösterir. TV yle alakası yok.Örneğin Now hd 4k gibi gösterir, dsmart kanalları bu görüntünün yanına bile yaklaşamaz çünkü limonu sıkmak gibi tasarruf olsun diye 1 kanal yerine 4 kanal koyarlar, tabii ki bunu sadece görüntü kalitesini düşürerek yapabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,877
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri