Çözüldü✓ Havit Gamenote H2015 Pro Kulaklık İndirimi

Dediğimiz gibi yazılım trash olduğu için yüklediğim gibi sildim hiçbir ekolayzır üçüncü parti yazılım kullanmadım CS den yakın mesafeden ben duyabildim uzak mesafedende stereo modda 7.1 açınca ses baya robotik oluyor Tizlerin yüksek olduğu doğru ama öyle çok kafa ütülemez hassas bir kulağın yoksa

Dediğimiz gibi yazılım trash olduğu için yüklediğim gibi sildim hiçbir ekolayzır üçüncü parti yazılım kullanmadım CS den yakın mesafeden ben duyabildim uzak mesafedende stereo modda 7.1 açınca ses baya robotik oluyor Tizlerin yüksek olduğu doğru ama öyle çok kafa ütülemez hassas bir kulağın yoksa
Youtube biri berbat demiş sen iyi dedin ben şaşırdım iyice 😢😥

Herkese göre değişebilir belkide 1.parti üretimlerin bazıları sıkıntılıdır istiyorsan o kulaklık yerine h2002bg diye bir model de var ona da bakabilirsin bu model kötü diyorsan

Ses kasma mevzusu kişiden kişiye değişir
Mesela ben Stereo modda baya ses kasabiliyorum belki biri 7.1 özelliği ile daha iyi ses kasar ha belki sorun kulaklıktadır yeni çıktı ya 1.parti ürünlerin bazıları sıkıntı olabilir yeniden alırsın tekra beğenmezsen iade edersin yada kendine özel ekolayzır ayarı yaparsın ha kablosuz olarak başka önericeğim modeller H2002BG H2039BG gibi daha önceden çıkmış modeller

Ses kasma mevzusu kişiden kişiye değişir
Mesela ben Stereo modda baya ses kasabiliyorum belki biri 7.1 özelliği ile daha iyi ses kasar ha belki sorun kulaklıktadır yeni çıktı ya 1.parti ürünlerin bazıları sıkıntı olabilir yeniden alırsın tekra beğenmezsen iade edersin yada kendine özel ekolayzır ayarı yaparsın ha kablosuz olarak başka önericeğim modeller H2002BG H2039BG gibi daha önceden çıkmış modeller
İade ettim alırım sıkıntı yok ama sadece senden deneyim bekliyorum çok önemli daha iade almıcakları söylediler yoksa zararına satıcam ürünü

İade ettim alırım sıkıntı yok ama sadece senden deneyim bekliyorum çok önemli daha iade almıcakları söylediler yoksa zararına satıcam ürünü
Deneyimimi zaten söyledim knk ilk sayfalara bakarsan anlarsın eleştireceğim noktalar Uygulaması berbat ve 7.1 açınca seslerin robotikleşmesi ve kara bandı kısmının deri olması bana göre eksileri bunlar ha alıp almamak sana kalmış ama sana önerim birazdaha bekle indirimleri kovala daha ucuza al belki ileride uygulaması güncellenir 2.parti ürünler dağıtıma girer vs.

Atk'nin driverinda n9 pro olarak çalıştığını söyleyenler var deneyebilecek arkadaslar var mi?

Atk'nin driverinda n9 pro olarak çalıştığını söyleyenler var deneyebilecek arkadaslar var mi?
Knk zaten OEM bir ürün H2015 Pro (fiyatına göre normal) ve tasarım olarak benziyorlar hatta içinin de birebir aynı olduğunu söyleyenler var denemekten zarar gelmez

Evet N9 PRO olarak algılıyor. @federalper

@furkansamsun1903 CS2 EQ ayarı yaptım ATK'den bir de öyle deneyeceğim, size gelişmeleri yine indirim konusuna yazarım.

2026-06-30_20-11_1.webp

EQ ayarları ve 7.1 denedim, evet sesler değişiyor. Müzik dinlerken denedim, oyunda da bakacağım. Cihaza bir şey yapacaklarını sanmıyorum, ama yazılımda belki değiştirme yaparlar.

EQ ayarı ses kalitesini bayağı artırıyor ve değiştiriyor. Kendi saçma uygulamasında ayar yaptığımda ses cızırdıyordu. Aslında bu Çinliler kendi aralarında ürünleri paylaşıyorlar, şu yazılımları da aktarsalar keşke.

Bu arada sol kulağın bass titremesini duyuyorum, acaba bu ayarlar kulaklığı bozar mı? Gerçi EQ kapattım, ama ATK uygulaması yüklenince ses ekstra etkisi var mı anlamadım.

Geri