- Reaksiyon skoru
- 60
Ekran kartı 5060Ekran kartın 2k yi kaldıracak bir şey ise bence artık 2k ya geçme vakti geldi gibi yoksa güzel monitör
Hocam bunun renk kalitesi dedikleri şey aslında konstrat ayarlari falan monitör ilk açıldığında sari oluyor galiba ama sonra kendi ayarlarindan düzeltiliyormusBende bu monitörde karar kılmıştım bu fiyata stand iyi hz yüksek diye buradan biri çok gömdü ayarlarını yaptım geri iade ettim renk kalitesi 8 senelik lg monitörümden kötü 780p gibi duruyor demiş. demiş Bende dizüstü Dell oyuncu bilgisayarı var ama bayağı eskidi monitörümde hiç olmadı ufacık 14,5 inc monitörden geçeceğim içim benim gibi biri her türlü beğenmez mi?
Hocam ne yapmalıyım sizce? Ekran kartı 5060Sabah akşam CS-Valo oynayıp elo kasmıyorsanız gerek yok. 320Hz olması, bu monitörü almak için tek başına bir sebep olmamalı. Ne kadar yüksek Hz o kadar iyi diye düşünmeyin 180hz sonrası hem akıcılığı gözle görmek çok mümkün olmuyor hem de kazandığınız 1-2ms falan olur en fazla.
Keşke 2K monitöre geçseydim diye pişman oldum satmaya çalışıyorum şimdi.
5060 ile 2K girişme 8gb vram kurtarmaz 1080 en iyisi olurEkran kartı 5060
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunun renk kalitesi dedikleri şey aslında konstrat ayarlari falan monitör ilk açıldığında sari oluyor galiba ama sonra kendi ayarlarindan düzeltiliyormus
Hocam ne yapmalıyım sizce? Ekran kartı 5060
Ben hiç oynamadım renk ayarlarıyla bence böyle bile iyi. Benim sistemim 320fps üstü alıyor (valorant, CS2 gibi fps oyunlarında) arkadaşın sistemi kesinlikle yeter. Tabi renk aşırı önemli ise LG ye bakabilirsin. Ama bencede parlaklık biraz düşük.Dediğim gibi sabah akşam CS oynayacak adam alsın zaten, ben ürünü kötülemiyorum. Renkleri de ayarlarınca fena olmuyor ama parlaklığı çok az düşük 250-280 nit civarı. Yine de günlük kullanıcı için yeterli. 320Hz ihtiyacı olmayan adam gidip görüntü kalitesi ve renkleri daha iyi olan monitör alsın diyorum, bugün forumda 1060 ekran kartı kullanan birisi bu Lenovo'yu aldı, hangi oyunca 300 fps alacak bilmiyorum..
Önerebileceginiz varmi5060 ile 2K girişme 8gb vram kurtarmaz 1080 en iyisi olur
ve denilen gibi ağır fps oynamıyorsan 320hz yerine görüntü kalitesi daha iyi 180hz monitör falan bak bence
Bazıları alma falan diyorAlınır fiyatına göre rakipsiz.
Renk kalitesine laf edenler de var ama herkes farklı bisey diyorRenk kalitesi iyi. Arkadaşın anlattığı kadar gömülecek bir yanı yok monitörün ama çok net bir şey söyleyemem benim monitörüm Legion 24-10.
Ee hocam renkleri iyi duruyorDediğim gibi sabah akşam CS oynayacak adam alsın zaten, ben ürünü kötülemiyorum. Renkleri de ayarlarınca fena olmuyor ama parlaklığı çok az düşük 250-280 nit civarı. Yine de günlük kullanıcı için yeterli. 320Hz ihtiyacı olmayan adam gidip görüntü kalitesi ve renkleri daha iyi olan monitör alsın diyorum, bugün forumda 1060 ekran kartı kullanan birisi bu Lenovo'yu aldı, hangi oyunca 300 fps alacak bilmiyorum..
Varsa link atarmisinizRenk kalitesi önemli ise LG nin monitörlerinin panelleri mükemmel.
Ben hiç oynamadım renk ayarlarıyla bence böyle bile iyi. Benim sistemim 320fps üstü alıyor (valorant, CS2 gibi fps oyunlarında) arkadaşın sistemi kesinlikle yeter. Tabi renk aşırı önemli ise LG ye bakabilirsin. Ama bencede parlaklık biraz düşük.
Bundan iyi ne alınıyor bu butcede atsınlar hele bundan ne kadar iyi renk kalitesi bakalımÖnerebileceginiz varmi
Bazıları alma falan diyor
Renk kalitesine laf edenler de var ama herkes farklı bisey diyor
Ee hocam renkleri iyi duruyor
Varsa link atarmisiniz