Sizce Bu Durumda Ne Yapmalıyım?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
600
Selamlar herkese, normal şartlarda bu tarz konular açmam dile getirmem lakin bir olay oldu ve dışarıdan gözle büyük küçük herkesin tavsiyesine ihtiyacım var.

Eski sevgilimle bir süredir iletişimimiz yoktu yaklaşık 3 yıl önce ayrıldık. Daha önce belirli aralıklarla 1-2 defa yazmıştım ama çok kısa kesmişti pek yüz vermemişti.
2 gün önce alkolün de dozunu biraz kaçırmışken anlık bir kafayla kendisine takip isteği attım. Kabul etti ve o da bana gt yaptı sonrasında aramızda 2 dakika bile sürmeyen bir konuşma geçti (yanlışıkla takip isteği attığımı alkollü olduğumu dile getirdim.) Karşı tarafın üslubu ve "doğru düzgün cümle kuramamışsın", "Allah çarşını pazar etsin" tarzı cümleleri beni biraz arada bıraktı. İçimde kalan aklım yerindeyken söylemek istediğim şeyler var kafamda her şeyi tamamen bitirmeden önce son bir kez düzgünce yazıp konuyu kapatmalı mıyım, yoksa bu konuşmaya zaten son noktayı o mu koydu? Sizce son kez yazmak mantıklı mı, yoksa hiç zorlamamalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not: Kendisi biraz sert net ve dominant bir kadın.

Kız grubunda alay konusu olmuşsundur bile, daha fazlasına gerek yok.

Samimi arkadaşım olsan çok ağır konuşur hatta döverdim seni. hiç tanımadığın biri olarak uzak dur demekle yetiniyorum

1000223379.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,092
Üyeler
198,476
Son üye
omreytks
Geri