Çözüldü✓ Yorgun Piksel Çıktı İade Etmeli Miyim

gb55

80+
Reaksiyon skoru
12
Selam beyler, ürünü alalı bir hafta bile olmadı test sırasında bile fark etmediğim bir yorgun piksele denk geldim. Yaklaşık minimum 4 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce iade etmeli miyim?

Ekler

• IMG_5185.webp
    IMG_5185.webp
    382.7 KB · Hit: 144
  • IMG_5189.webp
    IMG_5189.webp
    666.4 KB · Hit: 143
Ürün bu

Ekler

• IMG_5190.webp
    IMG_5190.webp
    122.4 KB · Hit: 107
Asla iade etme derim. Son aldığım 5 farklı monitörlerin hepsinde stuck pixel çıktı siyah ekranda yeşil nokta. Siyah ekranda kontrol et stuck pixel yoksa kalsın. Bir tane için iade etme. Bir sonrakinde 3 tane gelir üzülürsün. Aynı hatayı yaptım ve pişmanlığını yaşadım çünkü.

• Beğen
Reaksiyonlar: gb55
Asla iade etme derim. Son aldığım 5 farklı monitörlerin hepsinde stuck pixel çıktı siyah ekranda yeşil nokta. Siyah ekranda kontrol et stuck pixel yoksa kalsın. Bir tane için iade etme. Bir sonrakinde 3 tane gelir üzülürsün.
Yok hocam yalnızca yeşil ve beyazda fark ediliyor. Harici diğer renklerde görünmüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeşil ve beyazda kırmızı nokta olarak gözüküyor harici renklerde ben göremedim

Yok hocam yalnızca yeşil ve beyazda fark ediliyor. Harici diğer renklerde görünmüyor.
Tamam iade etmem ben olsam. 12-13 binlik 2 farklı marka aldım Philips, AOC vs. Toplam şuana 5 kere iade ettim. Bazen 3 bazen 4 denk geliyor. Yarın AOC marka aldığımı incehesaba göndereceğim. Yani daha kötüsü gelebilir bunu bilerek iade et. Benım ilk aldığım philips monitörde bir adet vardı iade ettim ondan sonra aldıklarımda hep birden fazla çıktı. Keşke iade etmeseydim pişmanlığı yaşadım yani.

• Beğen
Fark edilmiyor boşver
Eyvallah hocam

su an bile batıyorsa vaktin varken iade et
Yok hocam 4 5 günde anca gözüme geldi. Dikkatli bakmayınca fark edilmiyor bile.

Tamam iade etmem ben olsam. 12-13 binlik 2 farklı marka aldım Philips, AOC vs. Toplam şuana 5 kere iade ettim. Bazen 3 bazen 4 denk geliyor. Yarın AOC marka aldığımı incehesaba göndereceğim. Yani daha kötüsü gelebilir bunu bilerek iade et. Benım ilk aldığım philips monitörde bir adet vardı iade ettim ondan sonra aldıklarımda hep birden fazla çıktı. Keşke iade etmeseydim pişmanlığı yaşadım yani.
Eyvallah hocam iade etmekten vazgeçtim. Umarım sorununu çözersin sen de bir an önce. Teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için.

Eyvallah hocam

Eyvallah hocam iade etmekten vazgeçtim. Umarım sorununu çözersin sen de bir an önce. Teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için.
2. Fotoğrafı atmasan hiç anlaşılmaz 2. Fotoğraf da gördüm

• Beğen
Rahatsız etmiyorsa uğraştığına değmez.

• Beğen
Valla bakınca tekte yerini bile bulamıyorum 😂

Eyvallah hocam

Rica ederim. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan sende kardeşim.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,757
Üyeler
199,219
Son üye
Berat60

Geri