gb55
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Yok hocam yalnızca yeşil ve beyazda fark ediliyor. Harici diğer renklerde görünmüyor.Asla iade etme derim. Son aldığım 5 farklı monitörlerin hepsinde stuck pixel çıktı siyah ekranda yeşil nokta. Siyah ekranda kontrol et stuck pixel yoksa kalsın. Bir tane için iade etme. Bir sonrakinde 3 tane gelir üzülürsün.
Fark edilmiyor boşverSelam beyler, ürünü alalı bir hafta bile olmadı test sırasında bile fark etmediğim bir yorgun piksele denk geldim. Yaklaşık minimum 4 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce iade etmeli miyim?
Tamam iade etmem ben olsam. 12-13 binlik 2 farklı marka aldım Philips, AOC vs. Toplam şuana 5 kere iade ettim. Bazen 3 bazen 4 denk geliyor. Yarın AOC marka aldığımı incehesaba göndereceğim. Yani daha kötüsü gelebilir bunu bilerek iade et. Benım ilk aldığım philips monitörde bir adet vardı iade ettim ondan sonra aldıklarımda hep birden fazla çıktı. Keşke iade etmeseydim pişmanlığı yaşadım yani.Yok hocam yalnızca yeşil ve beyazda fark ediliyor. Harici diğer renklerde görünmüyor.
Fark edilmiyor bile gereksizsu an bile batıyorsa vaktin varken iade et
Eyvallah hocamFark edilmiyor boşver
Yok hocam 4 5 günde anca gözüme geldi. Dikkatli bakmayınca fark edilmiyor bile.su an bile batıyorsa vaktin varken iade et
Eyvallah hocam iade etmekten vazgeçtim. Umarım sorununu çözersin sen de bir an önce. Teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için.Tamam iade etmem ben olsam. 12-13 binlik 2 farklı marka aldım Philips, AOC vs. Toplam şuana 5 kere iade ettim. Bazen 3 bazen 4 denk geliyor. Yarın AOC marka aldığımı incehesaba göndereceğim. Yani daha kötüsü gelebilir bunu bilerek iade et. Benım ilk aldığım philips monitörde bir adet vardı iade ettim ondan sonra aldıklarımda hep birden fazla çıktı. Keşke iade etmeseydim pişmanlığı yaşadım yani.
2. Fotoğrafı atmasan hiç anlaşılmaz 2. Fotoğraf da gördümEyvallah hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam 4 5 günde anca gözüme geldi. Dikkatli bakmayınca fark edilmiyor bile.
Eyvallah hocam iade etmekten vazgeçtim. Umarım sorununu çözersin sen de bir an önce. Teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için.
Rica ederim. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan sende kardeşim.Eyvallah hocam
Yok hocam 4 5 günde anca gözüme geldi. Dikkatli bakmayınca fark edilmiyor bile.
Eyvallah hocam iade etmekten vazgeçtim. Umarım sorununu çözersin sen de bir an önce. Teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için.