Sınav Senesi Oyun Oynamak

Swords

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,272
hayirli forumlar oncelikle. 11.sinifim yeni bitti hemen tyt turkceyi bitirip bir geometri ve problem kampina basladim ve ikiside yakinra biticek. 11.sinifida tekrar edicem ge amacim 14 eylule kadar bitirmek. en kotu 3 saat ders calisiyorum. haftada 1 gun 1-2 saat oluyor.
4-5 i de goruyorum bazen.
agustosta dershane eylulde okul basliyor.
sizce dersleri hallettikten sonra oyun oynamak sorun olur mu ? oyun bagimlisi degilimdir. gunde 1-2 saat keyif olarak oynarim hatta 20-40 dakikalik periyotlarla yaparim. tek oturusta 2 saat oyun oynadigim cok nadirdir. disiplinli bir ogrenciyim. 2020 den beri duzenli ders calisirim. full takdir gectim zaten. (22-23 saat aclikla ders calistigim bile olmusdur.)
Full singleplayer oyun oynarim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kanka derslerine yapış valla bende 11 e dönsem dersten başımı kaldırmazdım eğer çok oyun oynamak istiyorsan dersten sonra oyna sakın oyun için dersini erteleme zaten bu sene su gibi geçecek ha bende mezun senemdi bu yıl ben derslerden kalan süre içinde oynuyordum

Ucunu kaçırmayacaksan olur. Sadece haftasonları oynarsın.

hayirli forumlar oncelikle. 11.sinifim yeni bitti hemen tyt turkceyi bitirip bir geometri ve problem kampina basladim ve ikiside yakinra biticek. 11.sinifida tekrar edicem ge amacim 14 eylule kadar bitirmek. en kotu 3 saat ders calisiyorum. haftada 1 gun 1-2 saat oluyor.
sizce dersleri hallettikten sonra oyun oynamak sorun olur mu ? oyun bagimlisi degilimdir. gunde 1-2 saat keyif olarak oynarim hatta 20-40 dakikalik periyotlarla yaparim. tek oturusta 2 saat oyun oynadigim cok nadirdir. disiplinli bir ogrenciyim. 2020 den beri duzenli ders calisirim. full takdir gectim zaten. (22-23 saat aclikla ders calistigim bile olmusdur.)
ben oynadım bir şey de kaybetmedim. Ama ben günlük olarak ayırıyordum dersle oyunu. Bir gün 10 saat çalışıyorsam mesela diğer gün full oyun oynadığım olurdu. Yazın haftada 2-3 günü full oyunla geçirirdim. Okul açılınca hafta sonunda 1 günü ve hafta içi okuldan gelince bir günü full oyun geçirirdim ama okulda da 4-5 saat çalışırdım.

Bir sene oyun işini bırak dişini sık sadece derslere odaklan. Sonra istediğin kadar oynayacaksın zaten.

arkadaslar yorumlar icin tessekur ederim oncelikle ama suni bilmenizdede fayda var. instagram, twitter coktan kapattim bile. bir kiz arkadasim yada cok yakin surekli disari ciktigim arkadasim da yok. e 7/24 de ders calisilmaz. o yuzden toptan kesmek yerine ucunu kacirmadan biraz oynayayim diyorum (haftada birkac saaat)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir sene oyun işini bırak dişini sık sadece derslere odaklan. Sonra istediğin kadar oynayacaksın zaten.
yks den sonra ölecekmisim gibi geliyo. neden bilmiyorum.

ben oynadım bir şey de kaybetmedim. Ama ben günlük olarak ayırıyordum dersle oyunu. Bir gün 10 saat çalışıyorsam mesela diğer gün full oyun oynadığım olurdu. Yazın haftada 2-3 günü full oyunla geçirirdim. Okul açılınca hafta sonunda 1 günü ve hafta içi okuldan gelince bir günü full oyun geçirirdim ama okulda da 4-5 saat çalışırdım.
ayiptir sormasi kac k yaptiniz hocam ?

• Beğen
arkadaslar yorumlar icin tessekur ederim oncelikle ama suni bilmenizdede fayda var. instagram, twitter coktan kapattim bile. bir kiz arkadasim yada cok yakin surekli disari ciktigim arkadasim da yok. e 7/24 de ders calisilmaz. o yuzden toptan kesmek yerine ucunu kacirmadan biraz oynayayim diyorum (haftada birkac saaat)

yks den sonra ölecekmisim gibi geliyo. neden bilmiyorum.

ayiptir sormasi kac k yaptiniz hocam ?
hemşirelik istiyordum zaten ona da girdim 120k
türkçede kaydırma yapmışım yoksa en iyi türkçem geliyordu 36/4 öyle gelse 80k gelecekti

hemşirelik istiyordum zaten ona da girdim 120k
türkçede kaydırma yapmışım yoksa en iyi türkçem geliyordu 36/4 öyle gelse 80k gelecekti
saglik olsun hocam genede iyi yapmissiniz

• Beğen
Valla arkadaşım hayatını belirleyecek bir senede boşver oyunu 1 sene asıl dersine sonra yaşa hayatını.Oyun moyun da fazla takılmayın hayatınızı oyunlar kurtarmayacak bu kadar anlam yüklemeye gerek yok ıvır zıvıra hayat dışarda

Gidin çalışın gezin öğrenin hayat tecrübesi kazanın her gün saatlerce oyun oynayarak hayatınızı çöpe atıyorsunuz şahsi fikrimce.şahsi fikrimdir

Mezuna kalma garantili

Bence adama bağlı eğer ben kolay anliyorum dersi derste dersen oyna bence azcık. Ben nisana kadar mobil oyun bagimlisi olmustum nisan biraktim esyalari satmistim. Ama eğer zorlandigin konular çoksa vs sakın başlama bile 1 yıl dişini sık. Sonra takilirsin. Yani bir tık sana bağlı.

kardes iyi bir hocanı veya iyi bir hocayı koç tut onun dediklerini yap ondan sonra istediğini yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,904
Üyeler
199,245
Son üye
mertcan59

Geri