Yardım Tlou Part 1 Dlss ile Ghosting Sorunu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,364
Ekran kartı 5070ti her şeyi güncel hiçbir sorunu yok. Başka oyunlarda hiçbir sorun yok. 2k maxta oynuyom. DLSS,dlaa hatta fsr ile bile denedim çok fena ghosting oluyor. Monitörde hiçbir sorun yok g65b. Oyunun dosyaları doğrulandı

En son oyunu oynamak için PC’ye yüklediğimde fsr+fg açtığımda sorun olmadı. Ama bundan önceki seferde de fsr açtığımda bile ghosting oluyordu yani oyunun kafasına ne eserse onu yapıyor. Lossless sclaing kullanarak oynamıştım ben

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
En son oyunu oynamak için PC’ye yüklediğimde fsr+fg açtığımda sorun olmadı. Ama bundan önceki seferde de fsr açtığımda bile ghosting oluyordu yani oyunun kafasına ne eserse onu yapıyor. Lossless sclaing kullanarak oynamıştım ben
yabancı reddit subunda oyunun kullandığı dlss ve fsr sürümlerinden kaynaklanıyor yazmışlardı. Önerilen birkaç sürümü indirip oyuna attım azıcık bir fark oldu ama hala rahatsız edecek düzeyde.

DLSS'nin yeni versiyonu çıktı. Şunu indirip klasörüne eklemeyi dene ama nereye yükleyeceğini bilmiyorum. Yada DLSS Swapper ile güncelleyebilirsin DLSS ve DLSS Frame Gen sürümünü.

• Beğen
yabancı reddit subunda oyunun kullandığı dlss ve fsr sürümlerinden kaynaklanıyor yazmışlardı. Önerilen birkaç sürümü indirip oyuna attım azıcık bir fark oldu ama hala rahatsız edecek düzeyde.
Rahatsız oluyorsan ve 2k maçda sık sık 60 altına düşüyorsa native olarak grafikleri yükseğe çekerek oynayabilirsin. Ya da lossless scaling kullanarak

• Beğen
Rahatsız oluyorsan ve 2k maçda sık sık 60 altına düşüyorsa native olarak grafikleri yükseğe çekerek oynayabilirsin. Ya da lossless scaling kullanarak
2k maxta native oynuyorum 80-120 arası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DLSS'nin yeni versiyonu çıktı. Şunu indirip klasörüne eklemeyi dene ama nereye yükleyeceğini bilmiyorum. Yada DLSS Swapper ile güncelleyebilirsin DLSS ve DLSS Frame Gen sürümünü.

dün bunun son sürümü indirip attım da aynı devam ediyor

ben olsam hiç uğraşmam bile native de takılırım

• Beğen

DLSS Swapper programında eski bütün DLSS dosyaları oluyor. O eski dosyaları teker teker yükleyip dene. İçinden biri belki çözüm olabilir. Ben geçen sene oynamıştım bu oyunu bir sıkıntı yaşamamıştım.

• Beğen
Ekran kartı 5070ti her şeyi güncel hiçbir sorunu yok. Başka oyunlarda hiçbir sorun yok. 2k maxta oynuyom. DLSS,dlaa hatta fsr ile bile denedim çok fena ghosting oluyor. Monitörde hiçbir sorun yok g65b. Oyunun dosyaları doğrulandı
Bende de olmuştu bir kere, oyunu kapat aç yapınca düzeldi.

Bu arada oyunda fsr da düzgün çalışıyor onu deneyebilirsin.

• Beğen

Düz baya kapat aç falan yaptım farklı dlss sürümlerini de denedim devam ediyordu. Yeni gpu driverı gelmiş ona güncelleyince geçti bugün

Native de oynuyosun dimi quality falan değil bide fg açıksa ondan da olabilir ben o yüzden yaşamıştım
Bende de öyle 3x frame gen ile denemiştim onda bile ghosting vardı :D Oyundan muhtemelen.
Oyun orijinal mi?
6800 ile oynadım herhangi bir sorun yoktu fsr ve fluid motion açık
Fps kısıtlasam bile tum kaynakları kullanıyor düşün
şimdi de sürekli çöküyor
bazen 10 dakika sonra bazen 1,5 saat sonra almayıp korsan indirsem daha mutlu olurdum bildiğin oyun bozuk çünkü

ben olsam hiç uğraşmam bile native de takılırım

şimdi de sürekli çöküyor
bazen 10 dakika sonra bazen 1,5 saat sonra almayıp korsan indirsem daha mutlu olurdum bildiğin oyun bozuk çünkü
Bende de geçen çöktü masaüstüne attı geçende pcye reset attırdı

Ps oyunları pc portu berbat aynısını God of war da da yaşıyordum oyun çöküyordu Nvidia amd farketmez sorunlu oyun

• Beğen
şimdi de sürekli çöküyor
Yeni sürücülerin oyunu bozduğuma dair çok yorum var gibi görünüyor, birisi 552.22 sürümünü indirerek çözmüş sorunu. Belki eski sürücü indirmeyi deneyebilirsin.

• Beğen
Yeni sürücülerin oyunu bozduğuma dair çok yorum var gibi görünüyor, birisi 552.22 sürümünü indirerek çözmüş sorunu. Belki eski sürücü indirmeyi deneyebilirsin.
yeniye geçince de dlss düzgün çalışmaya başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,783
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri