Gta 6 İçin Series S İn Daha Mantıklı Olması

Mantıklı değil Series S de oynadığın Gta 6 ile Ps 5 arasında ciddi farklar olacak oyunları kırpıp yayınlıyorlar ps3 de gta 5 çalışması gibi. Ps3 ile Ps4 gtası aynı değil bazı yerlerde ağaçlar bile yoktu ps3de aynısı olur
Bende mantık acısından bakarak söylüyprum nerden baksan yarı fiyatına satılıyor. Pc ye cıkmasını beklerken kullanmak icin yazmısım kimse dikkat etmemis ama

Yani 2.el olarak ucuza gta 6 için series s almak mantıklı mı

Yani 2.el olarak ucuza gta 6 için series s almak mantıklı mı
Sırf oyniyim kaliteyle cok isim yok diyosan pcye cıkmasını beklerken oynamak milletten geri kalmamak icin alınabilir neden olmasin

Nasıl bir deneyim yaşayacağını görmek isteyenler GTA 5 PlayStation 3 sürümüne baksınlar ne demek istediğimi anlarlar

Nasıl bir deneyim yaşayacağını görmek isteyenler GTA 5 PlayStation 3 sürümüne baksınlar ne demek istediğimi anlarlar
PS 3 te ssd bile yoktu gunumuzde teknolojiler hatsafhada aynı durum değil bence

Bende mantık acısından bakarak söylüyprum nerden baksan yarı fiyatına satılıyor. Pc ye cıkmasını beklerken kullanmak icin yazmısım kimse dikkat etmemis ama

Series s de 30 fps kilitli olacak diye biliyorum bir yerde okumuştum. Onu bir araştırın almadan eğer ps5 60 açarsa ve series s 30 fps kilitli olursa almak pek mantıklı değil. Çünkü ps3 ten 10 sene gta 5 oynadım ve 2 sene önce ps5 e geçtim arada dağlar varmış. Gerçekten çok oynamak isterseniz, en azından hikayeyi deneyimlemiş olayım derseniz alınır fakat dediğim gibi daha önce hiç 30 fps 45 fps oyun oynamadıysanız hiç beğenmeyeceksiniz.

rdr bile 800p 30fps çalışıyor ben rockstar olsam series s'e çıkarmam bile boşa downgrade yiyecek oyun. Böyle büyük oyunlar hep saçma konsol işleri yüzünden downgrade yiyor

Series s de 30 fps kilitli olacak diye biliyorum bir yerde okumuştum. Onu bir araştırın almadan eğer ps5 60 açarsa ve series s 30 fps kilitli olursa almak pek mantıklı değil. Çünkü ps3 ten 10 sene gta 5 oynadım ve 2 sene önce ps5 e geçtim arada dağlar varmış. Gerçekten çok oynamak isterseniz, en azından hikayeyi deneyimlemiş olayım derseniz alınır fakat dediğim gibi daha önce hiç 30 fps 45 fps oyun oynamadıysanız hiç beğenmeyeceksiniz.
PS5 dedigin cihaz gta 5 in cıkısından 7 sene sonra cıktı cag atlamıssın tabi fark olacak :D. Ps5 de 30fps e kilitli olacagı konusuluypr boyle bir durumda mantıklı olur diye actım zaten konuyu

7 yıldır 1080p 60 hz oynuyorum bilgisayarım zaten çoğu zaman 60 fpse çıkamıyor series s alınca çok farkedeceğini düşünmüyorum ama belkide x de alabilirim ailem ile de kullanmak içinde

rdr bile 800p 30fps çalışıyor ben rockstar olsam series s'e çıkarmam bile boşa downgrade yiyecek oyun. Böyle büyük oyunlar hep saçma konsol işleri yüzünden downgrade yiyor
5 kuruş para için kendilerini rezil kepaze ediyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7 yıldır 1080p 60 hz oynuyorum bilgisayarım zaten çoğu zaman 60 fpse çıkamıyor series s alınca çok farkedeceğini düşünmüyorum ama belkide x de alabilirim ailem ile de kullanmak içinde
Ps5te bile 1080p 60hz görürsen yat kalk dua et

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Series S ssdye sahip olabilir ama ne yazık ki rtx 2060’tan bile zayıf ekran kartını tolere edemez. Immortals of aveumu bile 540p oynatıyor bu cihaz
İmmortals of aveum pc de bile iyi çalışmıyorki konsol ne yapsın. Zaten bahsetmeye calistigim kitle konsolu sadece gta 6 yı erken deneyimlemek icin alan kitle. Pc ye cıkana kadar en azından az bucuk oynayayım diyen kitle. Yoklukta gider bence 10k ya.

İmmortals of aveum pc de bile iyi çalışmıyorki konsol ne yapsın. Zaten bahsetmeye calistigim kitle konsolu sadece gta 6 yı erken deneyimlemek icin alan kitle. Pc ye cıkana kadar en azından az bucuk oynayayım diyen kitle. Yoklukta gider bence 10k ya.
Ya yoklukta gider zaten, PlayStation 3 GTA 5 örneğin o yüzden verdim. Hiç oynanmıyor değil ama gerçekten keyifli değil. Televizyonumda PlayStation üç takılı arada nostalji olsun diye açıyorum yok abi gözlerim kanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,876
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri