Sıvı Soğutma Önerisi

Kasanız lianli o 11 vision compact muhtemelen yada ona benziyor. Bu yüzden Radyatör hortumu uzun bir sıvı soğutma alıp yan tarafa takmalısınız fanları üste taktığınız an hem ekran hemde üst cam kapanır zaten cam varken takamazsınız.Bütçe sorunu yoksa alabileceğiniz 3 model var , Asus ryu oled , Tryx Panorama ,Lian li Oled curved bunların dışında bir modele bakmayın hem oled ekran hemde kavisliler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Finalde görüntü böyle olacak sağdaki fanlar reverse değil düz olmak zorunda aksi taktirde içerisi çok ısınır , fanınız fazla ise arka tarafdan mess yapmanız gerekiyor.

Ekler

• 1000091751.webp
    1000091751.webp
    885.2 KB · Hit: 10
Rs kullanmadım kablo yönetimi ve ekosistemden uzağım 5 yıldır Corsair ürünü kullanmıyorum en son kullandığım fanı Molex kırmızı fanıydı 😅
Icue eko sistemi yok bunda. Fanları bildiğin daisy chain yap at arkaya uzatıcı kabloda çıkıyor kutusundan rahat yaparsın kablolamasını.

İmzamdaki sıvı soğutucuyu çok iyi fiyata sattım şimdi yeni Bi soğutucu almayı planlıyorum konsept görseldeki gibi. Mümkünse yine metalik ve beyaz kombosu sıvı soğutma bakıyorum. Çok seçeneğim var ama direk siz neyi yakıştırırsınız onu merak ediyorum. Bütçe sorunum yok.
1782913336204.webp

Normalde "Thermalright Trofeo Vision 360" önerirdim ama benzer bir ekran var zaten.

Özetle bütçeniz var ise oled bir ekrana sahip sıvı soğutma almalısınız , diğer sıvı soğutmalar çok zayıf görüntü veriyor bu yazdıklarımın yanında

Alıntıyı görüntüle
Normalde "Thermalright Trofeo Vision 360" önerirdim ama benzer bir ekran var zaten.
Yeni Lian li Oled curve modeli aldığım için , bu model elimde boşa çıktı forum üzerinde ilanı var 1 aylık uygun fiyata bırakıyorum işinize yararsa onuda inceleyin.

Fiyat sınırı yok yazmissin ama 6300 nerde 17500 nerde ekran takintin yoksa rs fazlasiyla isini gorur. Aradaki fark thermalright in ekranindan 4 tane daha aliyor.

Biz yövmiyeci adamız ocypus alır geçeriz
geçen gün boş oturuyordum açıp bakayım dedim baya kaliteli bir şey fiyatına göre sadece anlamadığım işlemciye oturan yerdeki yuvarlağın üstündeki şeffaf yer dönüyor o normal mi ?

Fiyat sınırı yok yazmissin ama 6300 nerde 17500 nerde ekran takintin yoksa rs fazlasiyla isini gorur. Aradaki fark thermalright in ekranindan 4 tane daha aliyor.
Var kartım knkam 6300 de mesele değil 20 de full görsel mevzum

Var kartım knkam 6300 de mesele değil 20 de full görsel mevzum
Sifir kablo olsun para sinirim da yok diyorsan nzxt kraken elite 360 bakmani da onerebilirim oyleyse kablolar sogutma hortumundan gidiyor. Sogutma performansi tatmin eder gibi ekrani buyuk gosterisli ama fiyati cok daha fazla

Bilmediğim ürün değil ama bu satıcıya para kazandırmayı düşünmüyorum. Zaten over priced

Sifir kablo olsun para sinirim da yok diyorsan nzxt kraken elite 360 bakmani da onerebilirim oyleyse kablolar sogutma hortumundan gidiyor. Sogutma performansi tatmin eder gibi ekrani buyuk gosterisli ama fiyati cok daha fazla
NZXT de listede ama kafasına göre konnektör kullanması ve toz filtresiz kasaları yüzünden sevmiyordum yine de değerlendiricem

Geri