Valla bi ara bende almak istedim hiç video konu bulamadım ondan dolayı vazgeçtimCooler Master Elite 600 almayı düşünüyorum ama web'de kullanıcı resmi hiç bulamadım. Kullananlar resim atabilir mi ?
Forumda vardır mutlaka kullanan, inşallah görürValla bi ara bende almak istedim hiç video konu bulamadım ondan dolayı vazgeçtim
Sipariş vermiştim, şimdi içim rahatladı. Çok güzel gözüküyor maşallahSelamlar hocam , ben kullanıyorum görseller aşağıda. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sıvı soğutma olarak ne kullandınızGayet iyi ben çok memnunum , havalandırması sıvı soğutma desteği , tuşları vs gayet kaliteli hissetiriyor.
Sadece bir tık ağır bilginiz olsun![]()
Güzel günlerde kullanın, desteğiniz için teşekkür ederimLian li 2 trinity performance 360 var hocam
Bende kullanıyorum hocamda ben camın takıp çıkarmayı ve kablolamasını beğenmedim kasanınSelamlar hocam , ben kullanıyorum görseller aşağıda. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Nasıl takılıp çıkarılıyor hocamBende kullanıyorum hocamda ben camın takıp çıkarmayı ve kablolamasını beğenmedim kasanın
Çekip çıkartıyorsun köşeden kendine ve dışarı doğru ama bende çıkmadı bir türlü çok fazla güç uygulamam gerekti bir yeri yapıştı gibi bir şey oldu galibaNasıl takılıp çıkarılıyor hocam