AMD Radeon Software Çökme

stalkerT

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar.

Sistemimde uzun süre hiçbir sorun yoktu. Ancak AMD'nin 25.x sürücülerinden sonra Valorant'ta sorun yaşamaya başladım.

Sorun:

• Valorant'ı açtıktan yaklaşık 3-5 dakika sonra ekran donuyor.
  • Ardından tamamen siyah ekran oluyor.
  • Bilgisayar yeniden başlamıyor, siyah ekranda kalıyor.
  • Güç tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum.

Denediklerim:

• AMD 26.6.4 WHQL kurdum, sorun devam ediyor.
  • DDU ile temiz sürücü kurulumu yapıyorum.
  • Windows güncel.
  • Sistem:
    • İşlemci: AMD Ryzen 5 7600
    • Ekran Kartı: Gigabyte Radeon RX 7700 XT
    • RAM: 32 GB DDR5
    • PSU: BitFenix Flow 600W 80+ Bronze
  • Sorunu yaşayan başka RX 7000 serisi kullanıcıları var mı? Özellikle Valorant oynayanlar ve 25.x sürücülerinden sonra siyah ekran yaşayan oldu mu?
suan eski sürümdeyim ama amd raeon softwore eski sürüm diye kullanamıyorum yasayan olupda çözen varsa yazabilirmi

Valorantta genel bir sorun var her iki model kartta da çöküyor bir şey oluyor çözemedik

Merhaba arkadaşlar.

Sistemimde uzun süre hiçbir sorun yoktu. Ancak AMD'nin 25.x sürücülerinden sonra Valorant'ta sorun yaşamaya başladım.

Sorun:

• Valorant'ı açtıktan yaklaşık 3-5 dakika sonra ekran donuyor.
  • Ardından tamamen siyah ekran oluyor.
  • Bilgisayar yeniden başlamıyor, siyah ekranda kalıyor.
  • Güç tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum.

Denediklerim:

• AMD 26.6.4 WHQL kurdum, sorun devam ediyor.
  • DDU ile temiz sürücü kurulumu yapıyorum.
  • Windows güncel.
  • Sistem:
    • İşlemci: AMD Ryzen 5 7600
    • Ekran Kartı: Gigabyte Radeon RX 7700 XT
    • RAM: 32 GB DDR5
    • PSU: BitFenix Flow 600W 80+ Bronze
  • Sorunu yaşayan başka RX 7000 serisi kullanıcıları var mı? Özellikle Valorant oynayanlar ve 25.x sürücülerinden sonra siyah ekran yaşayan oldu mu?
suan eski sürümdeyim ama amd raeon softwore eski sürüm diye kullanamıyorum yasayan olupda çözen varsa yazabilirmi
ayni kart bendede var guncel sürüm sorun yaşamadım sapphire pure kullanıyorum ddr4 windows 11 güncel sürüm

ayni kart bendede var guncel sürüm sorun yaşamadım sapphire pure kullanıyorum ddr4 windows 11 güncel sürüm
Tahmin edeyim, sen bitfenix 600w psu kullanmıyorsundur.

eski sürümdeyken olmuyodu ama ya bu 25 guncellemesinden sonra olmaya başladı
Psunu ve pcie girişini kontrol et yazılımsal değil de donanımsal bir sorun o genelde ya kablo tam oturmadığı için oluyor ya da psu da sorun vardır.

Psunu ve pcie girişini kontrol et yazılımsal değil de donanımsal bir sorun o genelde ya kablo tam oturmadığı için oluyor ya da psu da sorun vardır.
suan 26.3.1 surumundeym suan calısıyo ama amdnin o sofwcore ayarına giremiom eski sürümde oldugum icin psudan sanmıyorum acıkcası olsaydı diger surumlerdede olurdu

suan 26.3.1 surumundeym suan calısıyo ama amdnin o sofwcore ayarına giremiom eski sürümde oldugum icin psudan sanmıyorum acıkcası olsaydı diger surumlerdede olurdu
Reset at kurduktan sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,197
Üyeler
198,508
Son üye
cevher06
Geri