Yd Telefon Alıcam Anlayan Varmı?

Sıfır 16 lar bile bitti %90ı toplama. Sıfır 15 asla bulamazsın.

Tanıdık bir kullanıcıdan ya da telefoncudan almam önerimdir. Değişeni olmamışları tercih et çünkü orijinal parça değiştirmiş olmaları çok düşük ihtimal.

bakıyorumda düzgün ilan bulamıyorum hocam ya
3 ay sonra eylül ekim aylarına gireceğimizi ve 18'in piyasaya gireceğini hesap edersek tam 3 yıldır piyasada dönen bir yurt dışı modelden bahsediyoruz, çok normal. Düzgün ilan konusunda diyebileceğim hiçbir şey yok valla, denk getirmek lazım. Pil seviyesi ideal seviyede olan, değişeni ve aşırı deformesi olmayan bir model bulursan ne mutlu sana.

3 ay sonra eylül ekim aylarına gireceğimizi ve 18'in piyasaya gireceğini hesap edersek tam 3 yıldır piyasada dönen bir yurt dışı modelden bahsediyoruz, çok normal. Düzgün ilan konusunda diyebileceğim hiçbir şey yok valla, denk getirmek lazım. Pil seviyesi ideal seviyede olan, değişeni ve aşırı deformesi olmayan bir model bulursan ne mutlu sana.
valla haklısın hocam teşekkürler yardımın için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu 2 esim 2 fiziki sim 1 fiziki 1 esim modelleri ne hocam ? bana telefoncunun biri 2 fiziki olanlar toplama dedi

bu 2 esim 2 fiziki sim 1 fiziki 1 esim modelleri ne hocam ? bana telefoncunun biri 2 fiziki olanlar toplama dedi
Hat sahibi sensen e-SIM olması ya da olması dert değil fakat değilsen e-SIM biraz uğraştırıyor diye duydum. Yine de kullanım olarak aralarında çok fark olmadığı için önüne hangi model denk gelirse onu tercih edebilirsin. Çift fiziki olanlar toplama diye bir genellemeyi ilk kez senden duydum. Ben alacak olsam çift fiziki tercih ederdim çünkü e-SIM hiç kullanmadım ve ilk kez kullanacak olursam da Türkiye kayıtlı bir cihazda denerdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,753
Üyeler
198,625
Son üye
emir006

Geri