Grundıg OLED 65go990a 65inc 56.300 TL

Yardiminiz icin tesekkur ederim.

- HDCP kapali
- 4k cozunurluk secili
- Tv nin girisler menusunden EDID2.1 secildi
- MEMC ozelligi kapali
- ALLM ve oyun modu acik
- Hatta bant genisligini daraltmak icin 1080p'ye cektim playstation cozunurlugunu.
Tum bunlara ragmen yine ayni sorun devam etti.

Asagidaki linkte sorunun videosu mevcut. Sizce servisi aramali miyim?

Hocam HDMI giriş portu değiştirin. Olmazsa kablo değiştirin.

Sinyal parazitlenmesi de olabilir. Elinizde Ferrit boğumlu bir kablo varsa onunla deneyin.

Farkli bir Hdmi 2.0 kablo ile denedim, onda problem olmasi normal zaten. Asil kullandigim kablo playstation5 ten cikan Hdmi2.1 kablo ama onda da ayni sorunu yasiyorum. Son olarak kaliteli bir Hdmi 2.1 kablo alip onunla da deneyecegim.
peki taktığınız port u değiştirdiniz mi bazı portlarda farklı özellikler olabilir. Bir de versiyon son sürüm mü güncelleme gelmiş mi burdan veya arayüzden
1782929378806.webp

suan kablo attiginiz gorseldeki 6 numarali porta(Hdmi3) takili. Az once Paugge marka hdmi 2.1 kablo siparis ettim, o gelince tv yi duvardan söküp 7 numaradaki Hdmi 2 portuna takip deneyecegim.

Farkli bir Hdmi 2.0 kablo ile denedim, onda problem olmasi normal zaten. Asil kullandigim kablo playstation5 ten cikan Hdmi2.1 kablo ama onda da ayni sorunu yasiyorum. Son olarak kaliteli bir Hdmi 2.1 kablo alip onunla da deneyecegim.
Portla alakalı bişey olabilir mi peki? Mesela hdmi kablosuna pc takms şansınız var mı?
Yoksa sadece kolsolda mı oluyor.
En azından seçenekleri azaltırsınız

peki taktığınız port u değiştirdiniz mi bazı portlarda farklı özellikler olabilir. Bir de versiyon son sürüm mü güncelleme gelmiş mi burdan veya arayüzden
Alıntıyı görüntüle
Portla alakalı bişey olabilir mi peki? Mesela hdmi kablosuna pc takms şansınız var mı?
Yoksa sadece kolsolda mı oluyor.
En azından seçenekleri azaltırsınız

Krokideki kaçıncı porta takılı hocam 6 ya da 7 mi ?

Ha 6 ya takmışsınız kaliteli bir kabloyla deneyin. Bakalım ne olacak. Ben de sizin sipariş ettiğiniz kabloyu kullanıyorum. En kötü servisi çağırırsınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

FreeSync ayarı var mı ? Ona bir bakabilir misiniz.
Oyun Modu Ayarları: Televizyonunuzda FreeSync'i aktif etmek için kumandadan Ayarlar > Görüntü > Gelişmiş Ayarlar veya Oyun Modu (Game Mode) menüsüne gitmeniz gerekir.

Son düzenleme:
Bu paraya oled bulmuşsunuz öpün başınıza koyun.Hala kulp bulmaya çalışanlar var.Bıdı bıdı yapmaya devam siz.Eminim ceplerinde bunu alacak paraları bile yok.Sadece laf olsun diye eleştiriyorlar.

Bu paraya oled bulmuşsunuz öpün başınıza koyun.Hala kulp bulmaya çalışanlar var.Bıdı bıdı yapmaya devam siz.Eminim ceplerinde bunu alacak paraları bile yok.Sadece laf olsun diye eleştiriyorlar.
55 inç olanı parafla 36 bine denk getirecekken bankanın güvenlik prosedürü bilmem ne sebebiyle saatlerce alışverişe müsaade etmemesi yüzünden kaçırdım. Acı çekiyorum hala 😀

diyenler ne dediyse haklı. aldım iade ettim bunu açmadan olanı çaktıktan sonra

eski nesil panel ve kötü işlemci
Hocam eski bir tv den geçtiğim için ne alirsam alayim bana zaten çok güzel görünecekti, bu sebepten temkinli bir şekilde yorum yapmaya calisacagim.

Karsilastirabileceğim tek örnek bir akrabam 2 hafta önce TCL 85T7B modelini aldi. Miniled bir tcl ile oled grundigi kiyaslamak daha dogru olur aslinda ama kiyaslayabilecegim tek tv akrabamdaki qled tcl. Açıkçası Grundig goruntu kalitesi olarak t7b'ye fark atiyor. Dogru ayarlar yapilinca çok güzel bir goruntu elde ettim. Siyah sahnelerde bariz fark var zaten grundig lehine dogal olarak.

Islemci konusunda haklisiniz, malum benim VRR problemim kablodan degilse islemci kaynakli. Tv menülerinde gezinirken de ara sira kasma donmalar olabiliyor. Çok göze batmadi simdilik. Tv nin acilip kapanmasi gayet hizli. Almayi dusunen arkadaslara fikir olsun.

Geri