Öneri Sıfır 3080 Almak Ne Kadar Mantıklı

miningde folloş olmuş kartlara şu paraları vermeyin la alcanız vram bozulcak dekorasyon diye koyarsınız masaya

ben hakkını söylüyorum kazık fiyatını değil bende 2. elde parça alıp sattım o fiyata alınmaz, eski sistemimi sattım daha geçen kay komple parça parça gözünü seviyim adamlar kaldırmış bekliyor da alıcı da az uyanık olsun direk üstüne atlamasın.
hakkına gelcek olursak işler değişir tabi 2k etmez herşeyin fiyatı fazla ona yapabilecek bir şey yok

hakkına gelcek olursak işler değişir tabi 2k etmez herşeyin fiyatı fazla ona yapabilecek bir şey yok
23500 cıkartabiliyorsan 9060xt al bu kadar insanlar konusuyor analiz yapıyor inceleme yapıyor sen gucsuz diyosun geciyosun. Adı AMD diye karta bosuna hate besleme.

Yahu var, yapacak şey var Dwayne Bey!

Sıfır B580 alın, 2. el güvenlik etiketli 6800, 6900XT, 7800XT alın.

Alın da alın.

Onlarca seçenek var.

Ne oyun oynayacaksınız? Onu bana söyleyin, size nokta atışı bir öneri vereyim.

23500 cıkartabiliyorsan 9060xt al bu kadar insanlar konusuyor analiz yapıyor inceleme yapıyor sen gucsuz diyosun geciyosun. Adı AMD diye karta bosuna hate besleme.
nefretim yok öncekiş kartım amdydi zaten nvidiadanda sorunsuz çalısıyordu mesele benim kullandıgım özellikler onda yok

Yahu var, yapacak şey var Dwayne Bey!

Sıfır B580 alın, 2. el güvenlik etiketli 6800, 6900XT, 7800XT alın.

Alın da alın.

Onlarca seçenek var.

Ne oyun oynayacaksınız? Onu bana söyleyin, size nokta atışı bir öneri vereyim.
ai yapacakmış bu arkadaş. ondan nvidia istiyor. ai trenini kaçırmak istemiyormuş 🫏

ai yapacakmış bu arkadaş. ondan nvidia istiyor. ai trenini kaçırmak istemiyormuş 🫏
Vallahi billahi, şu an 3000 serisinde tek mantıklı kart 3090. O da tamamen AI için yemin ederim 24GB Vram ile. Onun dışı 3000 serisi çıktığında da 3060 dışı F/P bir kartı yoktu ki. AMD ezdi o dönemi.

Anlatamıyor muyum yahu

ne kullanmak istiyorsun? hangi özelliklee
anınd ayeniden oynatma filtreler nvidia reflex vs oynadıgım oyunların cogu nvidia anlaşmalı amd özellikleri bulunmuyor fsr gibi olmadıgı için performans olarak geride kalıcak o oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,498
Üyeler
198,776
Son üye
asdrndm

Geri