🔥İndirim Asus Rog Strix Lc Iıı 360 ARGB 360mm Sıvı Soğutucu - Beyaz 6.999,00 TL

2 haftalık neredeyse sıfır Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 4200 tl ye sipariş verdim hangisinin soğutması daha iyi

2 haftalık neredeyse sıfır Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 4200 tl ye sipariş verdim hangisinin soğutması daha iyi
tabii ki Artic Hocam bende bunu Diyecektim Artic Liquid gibi Mükemmel bir şey varken bu soğutmalara bu fiyatlar verilmez el sürülmez Sırf Asus rog imajı var diye

tabii ki Artic Hocam bende bunu Diyecektim Artic Liquid gibi Mükemmel bir şey varken bu soğutmalara bu fiyatlar verilmez el sürülmez Sırf Asus rog imajı var diye
Para var sistem dizmiş emmioğlu anakart kasa ekran kartı rog 15k olsa yinede alır :) rog sadece anakartını alırım o da kampanyada denk gelirse

Para var sistem dizmiş emmioğlu anakart kasa ekran kartı rog 15k olsa yinede alır :) rog sadece anakartını alırım o da kampanyada denk gelirse
Yok la baba rtx 3080 serisi var 2nci elde ne kadar 20-25k falandır rtx 5080 asus rog olsa anlıcam da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ahanda buyur hocam daha da ucuzmuş bu adam ekran kartı parası kadar sıvı soğutma alacak bir adam deilmiş

Fark etmişsinizdir belki ama yine de söyleyeyim, LCD ekran yok arkadaşlar. Ne hikmetse ekran var sanıp almıştım iptal ettim araştırınca. Üstündeki logo yalnızca bir kapak. Değerlendirmelerde de yazmışlar zaten.

vaooov denecek bir performansı olmayan ayrıca ekstra lcd ekran cart curt oyuncaklarıda olmayan soğutucuya hiçbir Allahın kulu bana 7000tl verdiremez, değeceğinede ikna edemez :)

Asus da resmen herseyin rogunu cikardi. Resmen yeni bir marka yaratti ama her urun gurubu aynimidir bilmiyorum. Anakart , ekran karti tamamda herseyi kendi bunyesinde uretmiyordur sanirim. Anakarttaki kalitesiyle sogutucudaki kalite seviyesi tutuyormudur acaba?

Geri