Benimsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 531
owulan adı rog olunca insanın içinde kelebekler çiftleşiyor
tabii ki Artic Hocam bende bunu Diyecektim Artic Liquid gibi Mükemmel bir şey varken bu soğutmalara bu fiyatlar verilmez el sürülmez Sırf Asus rog imajı var diye2 haftalık neredeyse sıfır Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 4200 tl ye sipariş verdim hangisinin soğutması daha iyi
Para var sistem dizmiş emmioğlu anakart kasa ekran kartı rog 15k olsa yinede alırtabii ki Artic Hocam bende bunu Diyecektim Artic Liquid gibi Mükemmel bir şey varken bu soğutmalara bu fiyatlar verilmez el sürülmez Sırf Asus rog imajı var diye
4200 e nerden aldınız hocam2 haftalık neredeyse sıfır Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 4200 tl ye sipariş verdim hangisinin soğutması daha iyi
Arctic LF3 Pro var ama Rog görünce direkt elim satın ala gidiyor. Neyse ki beyazmış durdum.ulan adı rog olunca insanın içinde kelebekler çiftleşiyor
Yok la baba rtx 3080 serisi var 2nci elde ne kadar 20-25k falandır rtx 5080 asus rog olsa anlıcam daPara var sistem dizmiş emmioğlu anakart kasa ekran kartı rog 15k olsa yinede alırrog sadece anakartını alırım o da kampanyada denk gelirse
Ahanda buyur hocam daha da ucuzmuş bu adam ekran kartı parası kadar sıvı soğutma alacak bir adam deilmişPara var sistem dizmiş emmioğlu anakart kasa ekran kartı rog 15k olsa yinede alırrog sadece anakartını alırım o da kampanyada denk gelirse
face gruplarında bir satıcı vardı referansı çoktu önden ücretini yolladım kargoladı bugün gelicek bir kaç güne4200 e nerden aldınız hocam