Hocam hem güvenilir hemde incehesap axess e peşin fiyatına 6 taksit getirdi eğer yarını beklersen yine bu bütçe ile bir sistemi hem indirimli hemde peşin fiyatına 6 taksit alabilirsinAlıntıyı görüntüle
Böyle bir sistem topladım incehesaptan. Aynı sistemi itopyadan topladığımda 10k daha pahalı şuan özellikle ekran kartında baya fark var. İncehesap güvenilir mi sizce?
Ve bu sistem bu bileşenlere göre baya baya pahalı aynı özelliklere sahip bir sistemi yarın 110-120ye kapatabilirsinAlıntıyı görüntüle
Böyle bir sistem topladım incehesaptan. Aynı sistemi itopyadan topladığımda 10k daha pahalı şuan özellikle ekran kartında baya fark var. İncehesap güvenilir mi sizce?
cumadan cumaya mı indirimler oluyor hocamHocam hem güvenilir hemde incehesap axess e peşin fiyatına 6 taksit getirdi eğer yarını beklersen yine bu bütçe ile bir sistemi hem indirimli hemde peşin fiyatına 6 taksit alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve bu sistem bu bileşenlere göre baya baya pahalı aynı özelliklere sahip bir sistemi yarın 110-120ye kapatabilirsin
tek tek sistem toplama bu ne israftır berbat fiyatAlıntıyı görüntüle
tek tek sistem toplama bu ne israftır berbat fiyat
https://www.incehesap.com/nova-gold-oem-paket-fiyati-67324/güvenilir de bu sistem aşırı pahal ıgibi geldi geçen hafta 9800x3d + 5080 145k civarı görmüştüm. tek tek kampanya yakalanırsın iyi olur mesela yarın incehesap kampyanya akşam stok sınırlı olcak ona bak güzel fiyat olursa al.
Sistem toplama sihirbazından tek tek parça alarak sistem toplanmaz. Her ürünü ederi neyse ona koymuyorlar çünkü. Hazır sistem bulup özelleştirip al attığın gibi. sepete eklenin yanındakine bas aşağıda seçenekler var. Bu arada incehesap gayet güvenilir Türkiyedeki ilk 5 bilgisayar firmasından birisi. Diğer bazıları vatan bilgisayar, itopya, gamingen, sinerji bilgisayar, gamegaraj, pckolikhttps://www.incehesap.com/nova-gold-oem-paket-fiyati-67324/
bu sistem benimkinden ucuz mesela ama neden bu kadar ucuz 5080. Diğer bileşenler mi düşük acaba pek anlamıyorum. max 140k ya falan bir sistem bulabilir misiniz?