shape oalrak ıkı mouse cok farklı ona goreİlk cıkan serileri almayı sevmem ama fiyatı özelliklere oranla baya avantajlı geldi. A9 plus düşünyordum 1.9k. Bunu mu alsam kararsız kaldım
butce nedir diyecegımde bu mousun muadıllerı 3.5k dan baslıyorTam da mouse arıyordum. Alınır mı arkadaşlar sizce? Mouse hakkında bilgim az. Aula SC680 var bende ve memnun değilim CS2 performansını beğenmiyorum kablosuz kullanımda. Bu da Aula Sc680 gibi olacaksa hiç bulaşmayım.
Valla gözü kararttım artık Razer Viper V3 Pro düşünüyorum şuanlık taksitle. Hala araştırıyorum. İyidir diye Aula SC680 aldık ama 5 aydır yordu beni. Ne aim kaldı ne huzur. Razer DA V2 daha iyiydi. Bütçe şuanlık 3-4 kbutce nedir diyecegımde bu mousun muadıllerı 4k dan baslıyor
Razer'ın Viper V3 Pro'da kullandığı sensörün aynısı. Kesin o tarz bakıyorsan satın al beğenmezsen iade edersin. Bu fiyata bu özellikler denenir.Valla gözü kararttım artık Razer Viper V3 Pro düşünüyorum şuanlık taksitle. Hala araştırıyorum. İyidir diye Aula SC680 aldık ama 5 aydır yordu beni. Ne aim kaldı ne huzur. Razer DA V2 daha iyiydi. Bütçe şuanlık 3-4 k
aulanın mcu su o sensor ıcın pekte uygun değil aynı klasman urunler daha yuksek model mcu kullanıyor 4k ya rawm markasını onerebılırımValla gözü kararttım artık Razer Viper V3 Pro düşünüyorum şuanlık taksitle. Hala araştırıyorum. İyidir diye Aula SC680 aldık ama 5 aydır yordu beni. Ne aim kaldı ne huzur. Razer DA V2 daha iyiydi. Bütçe şuanlık 3-4 k
suan xm1r kullanıyorum sıyah rengı olsa almayı dusunebılırdım ama sdc beyaz var malesefshape olarak xm2 yi baz almışlar boyut olarak da neredeyse birebir aynı. eski xm2 yi bilen bilir shape i efsaneydi. çoğu marka hep gpx e benzer shape yapıyordu, ilk defa bir markanın xm2 shape i kullandığını görüyorum cidden helal olsun. param olsa direkt alırdım denemek isterdim
Bilmiyorum hocam. Beast mi tavsiye ediyorsunuz şimdi? Razeri ben 4 senedir kullandım Pişman etmedi. Hala sağlam. Skatezle eskiyince ve biraz da hafif mouse için geçmiştim. Razer de pahalı. Muadili varsa alırım yine Razer şart değil şuan.Razer'ın Viper V3 Pro'da kullandığı sensörün aynısı. Kesin o tarz bakıyorsan satın al beğenmezsen iade edersin. Bu fiyata bu özellikler denenir.
Hangi Rawm modeli hocamaulanın mcu su o sensor ıcın pekte uygun değil aynı klasman urunler daha yuksek model mcu kullanıyor 4k ya rawm markasını onerebılırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
suan xm1r kullanıyorum sıyah rengı olsa almayı dusunebılırdım ama sdc beyaz var malesef
Kağıt üzerinde sensör özellikler vs fiyatına göre harika. Kullanım acısından sorun çıkarmazsa razer ile arasında sadece marka farkı olur. Ama bunu zaman belirlerBilmiyorum hocam. Beast mi tavsiye ediyorsunuz şimdi? Razeri ben 4 senedir kullandım Pişman etmedi. Hala sağlam. Skatezle eskiyince ve biraz da hafif mouse için geçmiştim. Razer de pahalı. Muadili varsa alırım yine Razer şart değil şuan.