Yardım Sahibinden Param Guvende Yardım !

Avukat kargoyu subede ac hemen orda tutanak tut o tutanakla savcılıga gıt dedı

aynen oyle . sadece sahıbındenden konustu benımle soru-cevap kısmında . zaten kargoya verınce sıldı yorumları hesabı kapattı . ama ben hepsının fotolarını aldım.
Hocam numarasını neden istemedin ki 1000 liralık ürün satarken bile tel no isim soy isim almadan satış yapmam.

Şu dolandırıcıları sopayla dövsek anca gözleri korkar. Adamların rahatlıkları beni bitiriyor.

Hocam numarasını neden istemedin ki 1000 liralık ürün satarken bile tel no isim soy isim almadan satış yapmam.
ya daha once satıs yaptım basıma boyle bısey gelmedı . sahıbınden sıtesının guvenlıgıne guvendım dıyelım.

Ben boşuna bir şey satarken param güvende ile satış yok yazıyorum açıklamaya, adamlar param güvende ile satış var mı diyorlar ben de tersliyorum, abi işte insanlara güven olmuyor babana bile güven olmuyor bu devirde. Çok geçmiş olsun dostum umarım en kısa süre de çözüme kavuşur sürecin takipçisi ol.

Ben boşuna bir şey satarken param güvende ile satış yok yazıyorum açıklamaya, adamlar param güvende ile satış var mı diyorlar ben de tersliyorum, abi işte insanlara güven olmuyor babana bile güven olmuyor bu devirde. Çok geçmiş olsun dostum umarım en kısa süre de çözüme kavuşur sürecin takipçisi ol.
şans işi, 100 kadar pg gönderim oldu sorun yaşamadım

@herkes iade kargomuz geldı tabıkıde tahmın ettıgım gıbı ıcınden gonderdıgım sattıgım urun degıl , ne oldugu bellı olmayan bır iphone modelı cıktı sanırım kırık bozuk çalıntı bir 15 pro . hıc acmadım hemen savcılıga gıttım suc duyurusunda bulundum. bu arada sahıbınden.com ıle de davalık olacagız.

@herkes iade kargomuz geldı tabıkıde tahmın ettıgım gıbı ıcınden gonderdıgım sattıgım urun degıl , ne oldugu bellı olmayan bır iphone modelı cıktı sanırım kırık bozuk çalıntı bir 15 pro . hıc acmadım hemen savcılıga gıttım suc duyurusunda bulundum. bu arada sahıbınden.com ıle de davalık olacagız.
Sistemdeki iade durumu ne durumda adama iade olarak gitti mi para

Sistemdeki iade durumu ne durumda adama iade olarak gitti mi para
onaylamadım ıadeyı su an . 1 gun 2 saat kaldı . sahıbınden hukuk bırımı savcılıktan bana uyarı gelmeden ıadeyı durdurmam dıyor . avukat da durdurmazsa sorumlu olacak dıyor .

onaylamadım ıadeyı su an . 1 gun 2 saat kaldı . sahıbınden hukuk bırımı savcılıktan bana uyarı gelmeden ıadeyı durdurmam dıyor . avukat da durdurmazsa sorumlu olacak dıyor .
İadeyi durdurmazlarsa işiniz çok zor hocam.

Geçmiş olsun hocam , inşallah çözülür sorununuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,001
Üyeler
198,883
Son üye
Sleepiful

Geri