PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 669
Hangisini Almam daha iyi olur klima biraz zahmetliymiş galiba geceleri sıcaktan uyuyamıyorum odam sabahtan akşama kadar güneş alıyor
Fazla bir bütcem yok samsung yada baymak bakiyordumKlima çok zahmetli bir şey değil aslında, tropik sıcaklara sahip yerler için elzem. 1 - 2 ayda bir klima filtresi bakımı, 1 senede bir ise genel bakım yapılarak aslında iyi sonuca ulaşılabilir. Bütçeniz iyiyse Japon klimalara, bütçeniz biraz rahat değilse Midea üretimi klimalar işinizi görecektir.![]()
O zaman Samsung alınabilir. Bende de Midea Samsung üretimi klima var zaten. Kötü cihazlar değildir ama Baymak'a pek sıcak bakamıyorum.Fazla bir bütcem yok samsung yada baymak bakiyordum
Şunu almayı düşünüyorum bu bütcelerde iyi bişey yoksa vantilatör alırımO zaman Samsung alınabilir. Bende de Midea Samsung üretimi klima var zaten. Kötü cihazlar değildir ama Baymak'a pek sıcak bakamıyorum.
Hocam odama alıcam küçük bi odam var fatura işi sorun değilbu çok ucu açık bir soru, nerede yaşadığınıza, bütçenize ( elektrik faturası ), evin büyüklüğüne küçüklüğüne, evde kaç kişi yaşadığınıza göre değişen bir şey.
Hangi modelini almıştınızYakın zamanda Baymak 12k BTU klima aldım ve çok memnunum, tavsiye ederim
Akdenizin en büyük en çok iş yapan baymak servisiydik alınabilir cihazlar.Fazla bir bütcem yok samsung yada baymak bakiyordum
Bu markayı öneren insanlar vardı ama fikrim yok
https://www.hepsiburada.com/baymak-...nverter-klima-montaj-dahil-p-EVBAYMELEGPLUS12 bunu aldımHocam odama alıcam küçük bi odam var fatura işi sorun değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi modelini almıştınız