Klima mı Vantilatör Mü

PolatAlemdarr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
668
Hangisini Almam daha iyi olur klima biraz zahmetliymiş galiba geceleri sıcaktan uyuyamıyorum odam sabahtan akşama kadar güneş alıyor

Klima çok zahmetli bir şey değil aslında, tropik sıcaklara sahip yerler için elzem. 1 - 2 ayda bir klima filtresi bakımı, 1 senede bir ise genel bakım yapılarak aslında iyi sonuca ulaşılabilir. Bütçeniz iyiyse Japon klimalara, bütçeniz biraz rahat değilse Midea üretimi klimalar işinizi görecektir. 👍

Klima çok zahmetli bir şey değil aslında, tropik sıcaklara sahip yerler için elzem. 1 - 2 ayda bir klima filtresi bakımı, 1 senede bir ise genel bakım yapılarak aslında iyi sonuca ulaşılabilir. Bütçeniz iyiyse Japon klimalara, bütçeniz biraz rahat değilse Midea üretimi klimalar işinizi görecektir. 👍
Fazla bir bütcem yok samsung yada baymak bakiyordum

bu çok ucu açık bir soru, nerede yaşadığınıza, bütçenize ( elektrik faturası ), evin büyüklüğüne küçüklüğüne, evde kaç kişi yaşadığınıza göre değişen bir şey.

bu çok ucu açık bir soru, nerede yaşadığınıza, bütçenize ( elektrik faturası ), evin büyüklüğüne küçüklüğüne, evde kaç kişi yaşadığınıza göre değişen bir şey.
Hocam odama alıcam küçük bi odam var fatura işi sorun değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yakın zamanda Baymak 12k BTU klima aldım ve çok memnunum, tavsiye ederim
Hangi modelini almıştınız

Geri