🔥İndirim Beast One Pro Wireless 2749tl 3950 54l15 ve Ekranlı Dongle

Arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Yaklaşık 2 yıldır Dareu A950 Pro 4K kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ancak görüyorum ki bazı arkadaşlar, iyi ekipman kullanmalarına rağmen belirli aralıklarla ürünlerini yeniliyor veya üst modellere geçiyor.

Sizce bir fareyi değiştirme zamanı ne zaman gelir? Bunun gerçekten gerekli olduğunu nasıl anlarım? Performans açısından hissedilir bir fark yaratan noktalar neler oluyor?
Örnek olarak 3395 ve 3950 arasındakı farkı insan anlayamaz bu biraz hobi işi bir tutku

Arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Yaklaşık 2 yıldır Dareu A950 Pro 4K kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ancak görüyorum ki bazı arkadaşlar, iyi ekipman kullanmalarına rağmen belirli aralıklarla ürünlerini yeniliyor veya üst modellere geçiyor.

Sizce bir fareyi değiştirme zamanı ne zaman gelir? Bunun gerçekten gerekli olduğunu nasıl anlarım? Performans açısından hissedilir bir fark yaratan noktalar neler oluyor?
10 sene sonra falan çıkacaklar ile anca farkı anlarsın. Esporcu değilsen elinde bozulmadıkça değişmeye gerek yok. 4k-8k hz reklam kokan hareketler. 400-500hz monitör yoksa anlayamazsın bile

büyükte sayılır he Darmoshark M3 Pro Max a yakın alınır mı ki video falan olaydı
m3 pro max 129.5mm, beast 122mm, aula v9 pro plus 125mm.

m3 pro max iyiymiş de mouse 3 bin lira ama 8k alıcısı ayrı satılıyor bin lira da ona istiyorlar.

Bu mouseların hepsi niye binlerce farklı isimle birebir ajazz aj159'a benziyor
aslında aj159 a benzemiyor. Aj159 da dahil olmak üzere çinli bir çok marka globalde kullanıcı alışkanlığı yapmış global markaların modellerinin shape olarak klonu olarak üretiliyor. aj159 da sora v2 klonu olarak çıkmıştır mesela shape olarak. Piyasada en çok tutulan mouselar logi superlight ve razer vv3 pro gibi ürünlerin hemen her çinli şirket tarafından shapeleri klonlanıyor.

aslında aj159 a benzemiyor. Aj159 da dahil olmak üzere çinli bir çok marka globalde kullanıcı alışkanlığı yapmış global markaların modellerinin shape olarak klonu olarak üretiliyor. aj159 da sora v2 klonu olarak çıkmıştır mesela shape olarak. Piyasada en çok tutulan mouselar logi superlight ve razer vv3 pro gibi ürünlerin hemen her çinli şirket tarafından shapeleri klonlanıyor.
Deathadder, Zowie ec'ler, g403-703 ve steelseries rival da Microsoft Intellimouse klonları hocam.
İlyada ve Odysseia'ya kayıyor gibi biraz bunun sonu :LOL:
Orjinal metin yoktur. Dünyadaki tüm epik anlatılar, sinema filmler ve romanların iskeleti, hepsi İlyada ve Odysseia'nın hikayesi çatısı altındadır. Ya şehre bir yabancı gelir, ya da kahramanımız bir yolculuğa çıkar.
Reisi saygıyla analım...
1783094016295.webp

Deathadder, Zowie ec'ler, g403-703 ve steelseries rival da Microsoft Intellimouse klonları hocam.
İlyada ve Odysseia'ya kayıyor gibi biraz bunun sonu :LOL:
Orjinal metin yoktur. Dünyadaki tüm epik anlatılar, sinema filmler ve romanların iskeleti, hepsi İlyada ve Odysseia'nın hikayesi çatısı altındadır. Ya şehre bir yabancı gelir, ya da kahramanımız bir yolculuğa çıkar.
Reisi saygıyla analım...
Alıntıyı görüntüle
Tabi ki sonu yok. Klonu olmasını kötü anlamda eleştirel olarak söylemiyorum zaten. Belli kalıplar var artık insanların tercih ettiği. Ekstra abuk subuk tasarım kasmak firmalar için risk. Aynı şeyi ima ettim aslında bende.

m3 pro max 129.5mm, beast 122mm, aula v9 pro plus 125mm.

m3 pro max iyiymiş de mouse 3 bin lira ama 8k alıcısı ayrı satılıyor bin lira da ona istiyorlar.
palm için fare üretmiyorlar, hep küçük fareler. Mecbur bir bu var bi de bunun bi tık üstü Darmoshark M9 var. Ucuz bulsam çekicem de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,531
Üyeler
198,583
Son üye
Etoo0*
Geri