MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,247
konusunu goremedım ancak fıyatına gore bu ozellıklerde mouse yok sanırım
Hawk hm220 ile aynı kasayı kullanıyor
Son düzenleme:
Hepsi genelde 3-4 çin modelinin üstüne markası çünkü. Bu da ünlü bir çin mouse'nun üstüne marka basılmış modelidirBu mouseların hepsi niye binlerce farklı isimle birebir ajazz aj159'a benziyor
o çok övülen atklardada fason var kalıte kontrol ıyı olduktan sonra alınır 3k dan assa bu ozellıkler yok hatta rawm markası 4k cıvarındaHepsi genelde 3-4 çin modelinin üstüne markası çünkü. Bu da ünlü bir çin mouse'nun üstüne marka basılmış modelidir
beast esporun uzun zamandır ustune calıstıgı bır urundu kalıte kontrolunu ıyı yapacaklarını dusunuyorum bence cogu çinli fareden iyidirTam istediğim mouse fiyattan bağımsız kalitelimk ona göre alicam kaliteliyse indirimsiz fiyatta da alırım çok iyi duruyor
Umarım iyidir ya farklılık olur piyasada tahmini inceleme videoları ne zaman gelirkibeast esporun uzun zamandır ustune calıstıgı bır urundu kalıte kontrolunu ıyı yapacaklarını dusunuyorum bence cogu çinli fareden iyidir
ilk videoların beastespor veya keymo kanalından gelecegını tahmın edıyorumUmarım iyidir ya farklılık olur piyasada tahmini inceleme videoları ne zaman gelirki
hawk hm220 ıle aynı kasaUmarım iyidir ya farklılık olur piyasada tahmini inceleme videoları ne zaman gelirki
boyutu ne kadar acaba