GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,950
valla sağa sola veririm diye aldım 2 bana zaten 2 yi de arkadaşaBen aldım mouse pad olarak kullanırım
Alıntıyı görüntüle
Gelmezse hakem heyetine vericem çatır çatır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sormayı Sevmediğim sorular ama 4 tane paspası ne yapacaksınız hocam merak ettim
mh 3 gündür neden kargoya verilemdi dedim daha teslim almamış gibi bişe dedikedi maması ne alemde benimki hala taşıyıcıdan teslım alındıda
ssd içinde oyle demişti kargoya sordugumda satıcı iptal saglamış dedi amazon bilmiyor kargo firması biliyor urunun iptal yediginimh 3 gündür neden kargoya verilemdi dedim daha teslim almamış gibi bişe dedi
Direk "siparişi iptal etmişler" demedi
Dhl nin mh si var mı? Orda deneyek bide şansıssd içinde oyle demişti kargoya sordugumda satıcı iptal saglamış dedi amazon bilmiyor kargo firması biliyor urunun iptal yedigini![]()
bilmiyorum hocam kolay gelsine sormuştum ben ssd içinDhl nin mh si var mı? Orda deneyek bide şansı
alınıyorduda konuyu açmadan bitti heralde
Alıntıyı görüntüle
foruma konusu açılana kadar bitiyor anlık indirimler hocam 1-2 dakıka suruyor tg uzerınden takıp edersen ındırımlerı daha hızlı yakalıyorsunhayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
ve
hocam genelde dikkatimi çekti
siz böyle hemen yaklayabiliyorsunuz bu indirimleri
nasıl yapabiliyorsunuz
hangi kanaldı hocamforuma konusu açılana kadar bitiyor anlık indirimler hocam 1-2 dakıka suruyor tg uzerınden takıp edersen ındırımlerı daha hızlı yakalıyorsun
2 Gün önce 4 tane 40.60 paspası 38 liraya aldımMonnhein Kapı Önü Paspası - Modern ve Şık Kapı Paspası | Ev, Ofis ve Dış Mekân Kullanımı İçin (Hoşgeldiniz Hasır) 45x65 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Monnhein Kapı Önü Paspası - Modern ve Şık Kapı Paspası | Ev, Ofis ve Dış Mekân Kullanımı İçin (Hoşgeldiniz Hasır) 45x65 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamamzn.eu