❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Normalde %90-80 civarı indirim olsa (6 kuruşluk B580 gibi) yüzsüz gibi THH gidilse eyvallah derdim ama bu kısımdaki indirim maksimum %30, THH gidene bir şey denmez ve kazanması da lazım.

“İnsanlar ekonomik darlık içine düştüklerinde, geçim derdi ahlak ve erdemin önüne geçer. Açlık ve yoksulluk, toplumsal çözülmeyi ve ahlaki çöküşü de beraberinde getirir."

İlk kez konuşulan bir konu değil belki 50. ye aynı mevzular dönüyor. O fiyatta düştüğü anda sipariş çektiysen ve firma gönderirse sanslisin güle güle kullan.

Ama fiyat hatasından kaynaklı o fiyata sipariş oluşturduysan ve satici iptal ediyorsa burda kendi vicdanın ve ahlakınla basbasasın.
THH verecek kişiler kendi hakları versinler buraya gelipte vicdanlarını tatmin etmeye calismasinlar. Zorla bir insandan 10 liralik seyi 7 liraya almaya calismak gibi bisey yapılan.
Sizin hatanızıda yarın biri güle oyna size saplar ödeşirsiniz

eee bunu zaten satış sözleşmesinde belirtiyorlar. Mahalle esnafından ürün almıyosun sonuçta.
Seni firmalar mi gönderdi herkese bir cevap veriyorsun, e bizde alalım o zaman kullanalım 29.gun verelim her ürünü oluyor mu bu iki kere yap bakalım ban yemiyor musun? Aldığı para vadeli hesaba gitmiyor mu sence orda durup faiz işlemiyor mu

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Ben almak için kartın borcunu erkenden ödedim, hem elimdeki nakitten hem de erken ödediğim için belli de findeks puanımdan oldum. 28'e 29'a kaç tane satıldı 9070 XT 25K sanki %30 değil de %80 daha ucuz gibi konuşuyorsunuz

Ürün
Seni firmalar mi gönderdi herkese bir cevap veriyorsun, e bizde alalım o zaman kullanalım 29.gun verelim her ürünü oluyor mu bu iki kere yap bakalım ban yemiyor musun? Aldığı para vadeli hesaba gitmiyor mu sence orda durup faiz işlemiyor mu
Böyle bir şey ilk defa yaşanmıyor ki, her ay 3 5 defa iptal gelen kaç tane sipariş var. THH her seferinde alıcıyı haklı bulsa bu firmalar şimdiye kapanırdı. Böyle bir fiyat görüp gidip alıyosan paranı gözden çıkarmış oluyosun zaten ne faizi. Yine de gidin THH ile uğraşın. Firmaların 5 kuruş kazanması umrumda değil, gelirse ne güzel kullanırsınız.

Bu arada covidde 3070 asus tuf 18.5 iken 11'e aldım diye iptal etmişti vatan, thh kazandım. Deneyen denesin.

Ben almak için kartın borcunu erkenden ödedim, hem elimdeki nakitten hem de erken ödediğim için belli de findeks puanımdan oldum. 28'e 29'a kaç tane satıldı 9070 XT 25K sanki %30 değil de %80 daha ucuz gibi konuşuyorsunuz
sıfır 9070xt hiçbir zaman 28-29k fiyata satılmadı. bu forumda 9070xt indirimi bekleyen ben de dahil binlerce insan var 28-29a sıfır 9070xt alan varsa beni yanlışlasın.

sıfır 9070xt hiçbir zaman 28-29k fiyata satılmadı. bu forumda 9070xt indirimi bekleyen ben de dahil binlerce insan var 28-29a sıfır 9070xt alan varsa beni yanlışlasın.
1000198365.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,802
Üyeler
198,638
Son üye
Loswiskos

Geri