Yardım Acil Araç Tavsiye Lütfen

serdaryy

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
1500000
Arkadaşlar merhaba 1.5 m civarı aile kullanımına uygun ikinci eli hızlı yokuşta bayılmayan araç tavsiyesi edebilirmisiniz?

Megane 4 , insignia

And metin youtubeye girip bakabilirsiniz.Her hafta canlı yayın açıyor.Bu hafta ya da geçen hafta canlı yayında bu bütcede araç tavsiyesi vardı.

Valla bende arıyorum biraz genç işi ama adam akıllı araba bulamadım ya civiclere bakıyorum hep eski yıllar 2018 2017 150 180km civarları kullanmışlar hep şimdi o fiyatlara satıyorlar.

Megan bakayım diyorum çok kronik diyorlar
Ford focus beğendim belli bir yerden sonra bakımı 1 araba parası çıkartıyor diyorlar
0 alayım diyorum Egea Cross egea alınmaz diyorlar kafayı yicem valla az kaldı

Sıfır egea ya yetiyorsa paran 1.6 otomatikler çok performanslı iyi arabalar ve sıfır her zaman daha iyidir.
Honda city de o paralara bulabileceğiniz sıfıra yakın en sorunsuz araçlardan. Kroniği , motor sıkıntısı , şanzıman sorunu falan yok. Yokuşlar da gayet iyi çıkıyor ama 1.5 benzin turbosuz olduğu için bayırlarda sollama yapamazsın. Otomatik olduğu için zaten kullanımı aşırı rahat.
Bence artık bu paralara manuel araç almak pek mantıklı değil. Otomatik kullanımı çok rahat.
Benim günlük kullanımıma benzinli araç daha iyi olduğu için city tercih ettim. Dizel araç biraz baş belası sürekli dur kalklara ve kısa mesafelere pek gelmiyor. Sende günlük kullanımına yönelik tercih yap ama ne yaparsan yap eski araç alma. En sorunsuz dedikleri araçlar bile 10 yaşından sonra dökülmeye başlar.

Sıfır egea ya yetiyorsa paran 1.6 otomatikler çok performanslı iyi arabalar ve sıfır her zaman daha iyidir.
Honda city de o paralara bulabileceğiniz sıfıra yakın en sorunsuz araçlardan. Kroniği , motor sıkıntısı , şanzıman sorunu falan yok. Yokuşlar da gayet iyi çıkıyor ama 1.5 benzin turbosuz olduğu için bayırlarda sollama yapamazsın. Otomatik olduğu için zaten kullanımı aşırı rahat.
Bence artık bu paralara manuel araç almak pek mantıklı değil. Otomatik kullanımı çok rahat.
Benim günlük kullanımıma benzinli araç daha iyi olduğu için city tercih ettim. Dizel araç biraz baş belası sürekli dur kalklara ve kısa mesafelere pek gelmiyor. Sende günlük kullanımına yönelik tercih yap ama ne yaparsan yap eski araç alma. En sorunsuz dedikleri araçlar bile 10 yaşından sonra dökülmeye başlar.
City performans olarak baya zayıf diyorlar öylemi gerçekten ?

City performans olarak baya zayıf diyorlar öylemi gerçekten ?
Dümdüz 1.6 mjet egea kardesim baska heves arama. Ha sen genç işi kullanacak olsan farklı öneriler verilirde aile için 0 a yakın hem de yürüyen vs iyi araba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,967
Üyeler
198,669
Son üye
renohara

Geri