Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

Üstte ben de ses profilini paylaştım. Bence 1800 RPM'e kadar gideri var. 1400 RPM'de sesi duymak çok çok zor ki kasa fanlarının çoğu MAX 1700 RPM verebiliyor ve insanlar 1200-1300'e sabitliyor. Bu bağlamda sessizler gayet. 1800 RPM'lik iş yapıyorsam da zaten ya müzik ya da bir ses açık oluyor yine duymuyorum. 2000 RPM üstü ise evet, 6 tanesinden uçak kaldırma sesi. Yine de böyle bir alternatifimizin olması hoş. Ekstrem senaryolarda sesin sorun olmadığı, kullanılabilir. Güle güle kullanın. Bu fiyata cidden bu sessizlik ve değerlerde fan alamayız.
Ben tam sessizlik taraftarıyım. Bulunduğum bölge de sessiz bileşenlerim de sessiz sadece AAA oyunlarda 1300-1400 rpm de çalışsın o bile fazlasıyla yeterli işlemci 65 dereceyi hiç geçmiyor ekran kartı desen 60 ı geçmiyor genel olarak ihtiyacım yok masaüstünde 700 rpm e çektim zaten 2500 e alsam dahi genel sıcaklığa bir etkisi olmuyor bende dediğim gibi bileşenler baya serin çalışıyor. Sana da hayırlı olsun güle güle kullan.

Sessizlik isteyenler noctua redux serisine bakabilir. Premiumlar kadar pahalı değil ve hemen hemen aynı kalite ve sessizlikte.

1 fana 1000 lira versem lian-li alırım ya ama

1 tane fiyatı hocam o.
Ben 3 tane alırsın yazdım ya ona yazmış 2 tane alacağına bundan 1 tane al diye de kardeşim 5 fan yerine 2 tane al diyor aklınca. O fiyatlara çıkacaksam kasayı değiştiririm zaten hiç olmadı lian li ring alırım biraz boş yapıyor.

Geri