❌İndirim Bitti! Sadece Mağaza!!! Corsaır Vırtuoso Max Wıreless 10k TL

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,991
Paylaşan görmedim o yüzden actim konuyu

Genel kullanımda Ses kalitesi olarak steelseries razer dan vs daha iyi.

Bu bütceye bence rakibi yok. Konfor olarak belki tatmin etmez.

Paylaşan görmedim o yüzden actim konuyu

Genel kullanımda Ses kalitesi olarak steelseries razer dan vs daha iyi.

Bu bütceye bence rakibi yok. Konfor olarak belki tatmin etmez.
ben paylaşamıyorum diye paylaşamadım bence de çok iyi bir kulaklık rakiblerine bu fşyatta taş çıkarıı dip fiyat en az 15 e görmüş

ben paylaşamıyorum diye paylaşamadım bence de çok iyi bir kulaklık rakiblerine bu fşyatta taş çıkarıı dip fiyat en az 15 e görmüş
Yd fiyati 300€. Kulaklık alacakken pahalı gelmisti bana yoksa cok sevdigim bir kulaklık.
Eski modelini kullanmistim ses kalitesi baya iyidi ama konfor kotuydu. Bu modelde konforu da gelistirmisler suan kullandığım kulaklığı satıp bunu almayı düşünüyorum.

Mağazalar da diyor

Bu mu delta2 mi?
Batarya acısından delta. Diğer özellikler için corsair
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mağazalar da diyor
1783105611723.webp

Kulaklık arıyorsan kesinlikle alınır. Oyun konusunda razer en iyisi ama gundelik kullanımlarda steel ve razer bunun performansına yaklasamiyor
Hocam bence genelleme yapmaniz uygun değil kullandığınız modeli kıyaslarsanız daha iyi her markanın iyi kötü farklı kullanıcılara hitap eden ürünü vardır ,mesela razer kraken v4 pro fiyatina göre vasat bir kulaklık sadece haptik tercih eden alır, bende razer frejya ve wolverine v3 pro olmasına rağmen haptik için bu kulaklığa para vermem, astro a50 ayni fiyat bantlarinda çok daha iyi kulaklık,corsair hs80 ve hs80 max hyperx cloud 3 wirelessten daha iyi, millet cloud 2 için överken roccat khan aimo çok daha iyi bir kulaklık artık üretimi yok turtle beach aldiktan sonraki ürünlerini de denedim kalite düşük

Razer kulaklıkların hangi yanını beğenmektesiniz?
Ses kasma acısından razer tiz sesi iyi yapıyor onun dışında youtube da video izlerken bile sesler bana çok yapay geliyor. Kendim oyunlarda rank vs kasmadığım için tercih etmiyorum.

Ses kasma acısından razer tiz sesi iyi yapıyor onun dışında youtube da video izlerken bile sesler bana çok yapay geliyor. Kendim oyunlarda rank vs kasmadığım için tercih etmiyorum.
Ben gen 1 steelseries arctis nova 7p wireless kullanıyorum konuş basta sıkıntılı biraz mikrofon sorunları var onun dışında güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,147
Üyeler
198,702
Son üye
solozebra

Geri