ardkaratas
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Ben 10 dk önce satın alabildim 300 tlde kupon vardı peşin fiyatına 6 taksit incelemelerine bakıp olmazsa iptal ederim
iptal etme burdan yada çevrenden almak isteyip alamayanlara devret ver sevaba girenBen 10 dk önce satın alabildim 300 tlde kupon vardı peşin fiyatına 6 taksit incelemelerine bakıp olmazsa iptal ederim
iptal etme burdan yada çevrenden almak isteyip alamayanlara devret ver sevaba giren
Hocam ben bu thh sürecinden pek anlamıyorum siz başvuracaksanız bende başvurmak istiyorum yardımcı olabilme şansınız var mı?Arkadaşlar bana da iptal geldi. Mağazadan teslim alabilirsiniz diye de mesaj da geldi yola çıktım 1.5 saat sonra iadeniz talebiniz onaylandı yazdı. Fatura elimde var, gelin teslim alın diyen mesaj da var, iadeyi ben yapmadım iade talebiniz onaylandı diye yalan bir beyan da var. isterse stokları olmasın bu saatten sonra değişim muadil ürün vermek zorundalar. Vermezler ise yeni bir thh süreci hayırlı olsun, yeşil veya mavi stokta var sonuçta aynı model![]()
Evet kargolandı faturasıda kesildi ama iade maili geldiBenimkin kargolandı fatura kesildi. Heralde iptal olmaz artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kargolandı mı peki iptali olanlar beyler
Nasıl kargolandı? stok yok yazmış yukarıdaki arkadaşBenimkin kargolandı fatura kesildi. Heralde iptal olmaz artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kargolandı mı peki iptali olanlar beyler
yapma ya vay a…. Bunların artıkEvet kargolandı faturasıda kesildi ama iade maili geldi
Dün aldık kardeş biz ilk haberi görünceNasıl kargolandı? stok yok yazmış yukarıdaki arkadaş