❌İndirim Bitti! Huaweı Watch Fit 4 Pro Akıllı Saat Siyah 4.999 TL

Ben 10 dk önce satın alabildim 300 tlde kupon vardı peşin fiyatına 6 taksit incelemelerine bakıp olmazsa iptal ederim

İhtiyacı olan için güzel saat ama zaten saatiniz varsa boşa para harcamayın derim (bana verin ben harcayim)

İptal geldi ? Mediamarkti aradım sordum kendileri yaşadığım şehrin yakınında herhangi bir şekilde stok olmadığı ve yakın bir vakitte bu stogun yenilenemeyecegi için gönderilemedigini belirtti :D Mediamarkttt AHHHH

Banada iptal geldi hakem heyetine verebilme şansımız var mı? Faturam kesildi çünkü

Arkadaşlar bana da iptal geldi. Mağazadan teslim alabilirsiniz diye de mesaj da geldi yola çıktım 1.5 saat sonra iadeniz talebiniz onaylandı yazdı. Fatura elimde var, gelin teslim alın diyen mesaj da var, iadeyi ben yapmadım iade talebiniz onaylandı diye yalan bir beyan da var. isterse stokları olmasın bu saatten sonra değişim muadil ürün vermek zorundalar. Vermezler ise yeni bir thh süreci hayırlı olsun, yeşil veya mavi stokta var sonuçta aynı model :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana da iptal geldi. Mağazadan teslim alabilirsiniz diye de mesaj da geldi yola çıktım 1.5 saat sonra iadeniz talebiniz onaylandı yazdı. Fatura elimde var, gelin teslim alın diyen mesaj da var, iadeyi ben yapmadım iade talebiniz onaylandı diye yalan bir beyan da var. isterse stokları olmasın bu saatten sonra değişim muadil ürün vermek zorundalar. Vermezler ise yeni bir thh süreci hayırlı olsun, yeşil veya mavi stokta var sonuçta aynı model :D
Hocam ben bu thh sürecinden pek anlamıyorum siz başvuracaksanız bende başvurmak istiyorum yardımcı olabilme şansınız var mı?

Benimkin kargolandı fatura kesildi. Heralde iptal olmaz artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kargolandı mı peki iptali olanlar beyler

kargo maili geldi akşam
sonra da sabah iade edildi üründen memnun kalmadığınız için üzüldük falan demişler :)))
sanki ben iade ettim:)

taksitle aldık bi de parayı taksit taksit iade edecek şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,210
Üyeler
198,712
Son üye
Talha6606

Geri