❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Bugun kargolandı sahte de olsa iptal yok yarın takip açılır inşallah gta 6 hazırlıkları tamamlansın herkese bol şanss
ümitlenme brom maalesef iptal olacak, amazondan çok alışveriş yapıyorum ürünün teslimat planlaması yapılıyor kargoya verildi gözüküyor.

Muhabbete bakın. Amazon müşteri hizmetleri ile görüşüyorum. Arkadaşın siparişini de iptal etmişler. Hala konuşuyoruz. 5500 xt 4 gb ekran kartı varmış. 😀😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hala konuşuyoruz ali beyle. 😃
1783112446022.webp

Aynı adam bana da denk geldi. Sırf şu operasyon için NPC gibi koymuşlar sanki hahaha.

Sipariş ekranında İade Tutar filan yazıyor mu?
Hayır.
ümitlenme brom maalesef iptal olacak, amazondan çok alışveriş yapıyorum ürünün teslimat planlaması yapılıyor kargoya verildi gözüküyor.
Yani bana da iptal olur gibi geliyor açıkçası. Müşteri hizmetlerine sordugumda ise olumsuz bir durum yok kargo teslim alacak diyor bakalım

Valla bu Mh lerin de AI olduğu konusunda ciddi şüphelerim var benim. Bazen konuşmanın yönü, tarzı, üslubu o kadar hızlı değişebiliyor ki normal bir insan böyle yapmaz diyorum içimden. Geçen wifi5 modem aldım, kargo geldi kutudan o ünlü honeywell vantilatör çıktı:) Mh ile yazıştık böyleyken böyle karşılıklı ricalar teşekkürler havada uçuşuyor. En son vantilatör sizde kalsın ben size modemi tekrar yollatıyorum diyince, dedim gerek yok zaten evden alıyorlar, iade başlatalım. Bir anda ortam buz kesti:) Karşıdaki direkt error verdi resmen, sonraki 10dk tek kelime etmedi, iadeyi de yapamadı. Hata veriyor hata veriyor diye diye bitirdik konuşmayı:) O anda anlıyorsun karşında bir makina inadı var. Her zaman olmuyor ama bazen böyle hissediyorum.

İstediğim kadar da uzatırım ürünü almak zorunda değilim bir şey yazmak için. Fiyatın normal olmadığını bariz bir fiyatlandırma hatası olduğunu söylüyorum siz hayal dünyanızda 25kya bu kartı aldığınızı düşünüp benim söylediğime inatla karşı çıkıyorsunuz delüzyonel olmaya gerek yok bu kadar.
Ben seni forumda ki bilinçli tüketici kesimine havale ediyorum. Tek kelime daha istişare ederek kendime saygısızlık edemem

Yani yeri geldiğindr 30 31 bine satılan bir ürünü 25.300 tl ye indirilip satılabilmesi bence çok mantıksız değil.Herhangi bir şeye düşmedik paramızla bir ürünü daha ucuza almak istedik ama maalesef.
İlk mesajda dediğim gibi fiyat satılamayacak bir fiyat değildi makuldü benim bahsettiğim misal bu kartın 10k gibi bir rakama düşüp iptal garantili olacağını bile bile sipariş geçmekten bahsettim

bu kartın çıkış fiyatı globalde 600 dolar 27k eder hadi model bazlı düşünelim 28.5 olsun 3k indirim olmuş sanki allahlık fiyata satıyormuş hatta bedavaya veriyormuş gibi burda insanların düşünce ve fikrini kırmaya çalışıyorsunuz. abd de zaten 50 küsür dolara satılarak uyguna verilen casio duro marlin saatini 12 dolara sattılar wallmartta. sizin gibi yaygara koparanı görmedim oralarda o konularda. Türk insanını aşağılayıp alamazsın haketmiyorsun imaları alıyorum bu postlardan sanki bir elin yönlendirmesiyle yapılan hareketler gibi geliyor.

iptal olalı çok oldu hala millet geleceğini saniyor siparişlerim bölümünden bakarsanız rüyanizda geldiğini görürsünüz :kekw: :kekw: hesabinizdan mesaj merkezine bakın

bu kartın çıkış fiyatı globalde 600 dolar 27k eder hadi model bazlı düşünelim 28.5 olsun 3k indirim olmuş sanki allahlık fiyata satıyormuş hatta bedavaya veriyormuş gibi burda insanların düşünce ve fikrini kırmaya çalışıyorsunuz. abd de zaten 50 küsür dolara satılarak uyguna verilen casio duro marlin saatini 12 dolara sattılar wallmartta. sizin gibi yaygara koparanı görmedim oralarda o konularda. Türk insanını aşağılayıp alamazsın haketmiyorsun imaları alıyorum bu postlardan sanki bir elin yönlendirmesiyle yapılan hareketler gibi geliyor.
bana bu kartı 600 dolara getir 30 tane alıcam bu kartın yurtdışı fiyatı min 40k ediyor rastgele bilgilerle konuşmayın kendinizi küçük düşürüyorsunuz yaygara falan kopardığım yok adamlara fiyat hatası olduğunu açıklamaya çalışıyorum inatlaşıyorlar gülünç cevaplar veriyorlar ben de ciddiye almıyorum artık yazdıklarını.

Geri